Kaupallinen yhteistyö

LVI-alan asiantuntijan ilmaisilla neuvoilla voi säästää paljon rahaa

Lämpö-Kartanon Metallitien myymälä on ensimmäinen etappi, kun lähtee tekemään LVI-remonttia.

Lämpö-Kartanon myymälä on palvellut Rauman Metallitiellä uudisrakentajia ja remontoijia LVI-alan asioissa jo 90-luvun alusta alkaen.

Oli haussa sitten lavuaarin tulppa, uusi vessanpönttö tai mikä tahansa LVI-tarvike tai tuote, Lämpö-Kartanon asiantuntijat osaavat auttaa asiassa.

LVI-alalla asiantuntijuus onkin tärkeässä roolissa, sillä remontin tekijä voi tehdä kalliiksi koituvia virheitä jos ei ole käsitystä siitä, mitä on tekemässä.

– Tämä ala on sellainen, ettei pelkällä tuotteen ostamisella vielä pitkälle pötkitä. Täytyy oikeasti tietää, miten ja mitä tehdään, Teijo Koskinen Lämpö-Kartanon myymälästä kertoo.

Vakuutusyhtiöt tarkkoina vahingonkorvauksissa

Lämpö-Kartanon asiantuntijat antavatkin Metallitien myymälässä mielellään neuvoja jo siinä vaiheessa, kun remonttia vasta suunnitellaan.

– Se on se tärkein vaihe remonttia. Silloin voi tehdä isoja ja kalliita virheitä.

Remontin alkuvaiheessa kannattaa myös kuunnella asiantuntijan mielipide siitä, minkä remontin voi tehdä itse ja minkä kannattaa jättää jättää LVI-ammattilaisten tehtäväksi.

– Täytyy myös muistaa, että vakuutusyhtiöt ovat tarkkoja siitä, kuka on LVI-remontin tehnyt. Se voi vaikuttaa ratkaisevasti korvauspäätökseen, jos käykin ilmi, ettei remonttia ole tehnyt alan ammattilainen, Teijo Koskinen muistuttaa.

Kotimaisia laadukkaita merkkejä

Lämpö-Kartanon Metallitien myymälästä löytyvät vesijohto- ja viemäritarvikkeet, hanat ja vedenkäsittelylaitteet.

Monipuolisen valikoiman tunnettujen brändien tuotteita on useissa eri malleissa ja väreissä.

Lämpö-Kartano edustaa monia laadukkaita kotimaisia merkkejä. Tällaisia merkkejä ovat Temal, Tammiholma, Otsoson, Sentakia, Ido ja Oras.

Valikoimassa painottuvat käytännön mukavuuden lisäksi kestävyys ja tyylikäs ulkonäkö.

– Lämpö-Kartanolta löytää käytännölliset ja pitkäikäiset ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin.

LVI-alan kävelevä tietokone

Teijo Koskisella on 41 vuoden kokemus LVI-alasta. Hän siirtyi Lämpö-Kartanon tiimiin viime elokuussa.

Moni asiakas on kuvaillut Koskista käveleväksi LVI-alan tietokoneeksi.

– Onhan tässä vuosikymmenten aikana kaikenlaisia putkihommia tehty. Sanoisin, että jotain tietoa on voinut tarttuakin, Koskinen nauraa.

Jos siis mielessä on minkälainen LVI-alan remontti tahansa, kannattaa ehdottomasti keskustella siitä ensimmäiseksi Teijon kanssa.

Rompetorilta edullisesti poistotuotteita

Tänä keväänä Lämpö-Kartano on avaamassa verkkosivuilleen rompetorin, josta voi ostaa edullisesti LVI-alan tuotteita.

– Rompetorin tuotteet ovat olleet myymälän hyllyllä muutaman kuukauden. Rompetorin tuotteet ovat uusia, ehjiä ja käyttämättömiä. Rompetorilta voi löytää etsimäsi laadukkaan tuotteen erittäin edullisesti.

Teijo Koskinen muistuttaa, että Rompetorin tuotteita on aina rajallinen määrä.

Ostamiseenkaan ei tarvita sen suurempaa tietokoneosaamista.

– Kun olet löytänyt Rompetorilta etsimäsi tuotteen, ota sen tiedot ylös ja soita myymälään, että haluaisit ostaa tuotteen.

– Myymälässä tuote poistetaan verkkokaupan myynnistä ja siirretään odottamaan noutoasi. Maksat tuotteen sitten noutaessasi, Koskinen opastaa.

Rauman Lämpö-Kartano Oy