Kaupallinen yhteistyö

Maksatko liikaa kuluja lainoistasi? – 2 vinkkiä joilla säästät rahaa

Lähes meillä kaikilla on jossain vaiheessa yksi tai useampi laina, joka on haettu arkisten hankintojen maksamiseen. Nykyään netin kautta voi hakea lainaa moneen tarpeeseen ja lainan hakeminen on tehty erittäin helpoksi ja yksinkertaiseksi. Moni kuitenkin maksaa lainastaan aivan liikaa kuluja ja korkoja. Monella meistä on myös useita päällekkäisiä lainoja, joiden vuoksi myös lainan kulut kertyvät moninkertaisina. Suomessa astui voimaan uusi korkokatto kuluttajaluotoille 1.9.2019, jonka jälkeen kalliin lainan vaihtaminen edullisempaan on ollut todella helppoa. Myös useiden pienten lainojen yhdistäminen on nyt helppoa ja nopeaa.

Alla 2 ilmaista vinkkiä, joilla voit hyödyntää uuden korkolain ja ilmaisen lainojen kilpailutuspalvelun.

Vanha laina kannattaa nyt kilpailuttaa uudelleen

Uuden korkolain astuttua voimaan kymmenet tuhannet suomalaiset ovat vaihtaneet vanhan lainan uuteen ja edullisempaan. Korkolaki joka astui voimaan 1.9.2019, koskee vain sen jälkeen haettuja lainoja, eikä näin ollen vaikuta sitä aikaisemmin otettujen lainojen korkoihin.

Tämän vuoksi vanha laina kannattaakin kilpailuttaa uudelleen, sillä uusi lainatarjous voi olla merkittävästi edullisempi kuin vanhan lainan hinnoittelu.

Vanhan lainan voi kilpailuttaa maksutta esimerkiksi kotimaisessa VarmaLaina.fi palvelussa.

Pyytämällä lainatarjousta VarmaLaina.fi palvelusta, hakemuksesi kilpailutetaan yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken. Lopputuloksena saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Yhdistä useat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi

Tiesitkö että jos sinulla on useita päällekkäisiä lainoja, maksat myös lainan kiinteät kulut moninkertaisina? Uuden korkolain mukaan yhdestä lainasta saa periä koron lisäksi muita kuluja korkeintaan 150 euroa vuodessa. Jos siis lyhentää esimerkiksi neljää lainaa samanaikaisesti, voi niiden kiinteät kulut olla uuden korkolainkin mukaan jopa 600 euroa. Jos lainat on haettu ennen korkolain voimaan astumista, voi tuo summa olla merkittävästi suurempi.

Yhdistämällä nämä pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi, saakin nopeasti säästöä lainan kuluihin.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää myös oman talouden hallintaa, sillä yhden lainan hoitaminen on helpompaa kun muistettavana on vain yksi eräpäivä.

Lainojen yhdistämiseen voi käyttää maksutonta VarmaLaina.fi palvelua, jonka avulla tavoittaa siis yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä ainoalla hakemuksella.

Mikä on VarmaLaina.fi?

VarmaLaina.fi on kotimainen ja täysin maksuton palvelu, jonka kautta voi kilpailuttaa lainoja aina 60.000 euroon asti. VarmaLaina.fi ei itse myönnä lainaa, vaan ainoastaan kilpailuttaa ne asiakkaan puolesta.

VarmaLaina.fi neuvottelee aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen kymmeniltä yhteistyökumppaneiltaan.

VarmaLaina.fi on perustettu sen vuoksi, että kuluttajien olisi helpompi kilpailuttaa eri lainapalveluita ja välttää netin kalleimmat lainapalvelut.