Kaupallinen yhteistyö

Moni maksaa lainoistaan liikaa kuluja joka kuukausi – vinkki jolla voit säästää jopa satoja euroja

Monelle meistä tulee eteen yllättäviä hankintoja ja kuluja. Näitä ovat esimerkiksi kodinkoneen hajoaminen, auton huoltaminen tai remontointi. Nämä kaikki ovat täysin arkipäiväisiä menoja jotka ovat lähes välttämättömiä arjen sujuvuuden kannalta.

Yllättäviä hankintoja varten olisikin hyvä olla hieman rahaa säästössä, mutta valitettavan usein nämä maksetaan luottokortilla, joustoluotolla tai jollain muulla osamaksulla. Pienen lainan hakeminen netin kautta onkin nykyään varsin helppoa, sillä netissä toimii kymmeniä lainapalveluita joista voi hakea lainaa ilman vakuuksia.

Tässä tulee kuitenkin se ongelma, että jokaisesta luotosta ja osamaksusta menee omat erilliset tilinhoito- ja kuukausimaksut. Yleensä näiden luottojen todellinen vuosikorkokin on kohtalaisen korkea.

Moni kuitenkin rahoittaa hankintansa luotolla ja osamaksulla, tietämättä itsekkään niiden todellisia ja lopullisia kustannuksia. Yhden luoton 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu ei ehkä tunnu pahalta, mutta kun luottoja on esimerkiksi 4 kappaletta, menee silloin vuodessa pelkästään tilinhoitomaksuihin 240 euroa. Tähän kun vielä lasketaan luoton korot päälle, niin yhteissumma voi yllättää.

Tiesitkö että voisit vaihtaa useat luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi?

Usean erillisen luoton ja osamaksun samanaikaisesta maksamisesta kertyy paljon täysin ylimääräisiä kuluja. Sen vuoksi monessa tapauksessa onkin ollut järkevämpää vaihtaa nuo useat luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda satojen eurojen säästön vuodessa ja sen lisäksi se helpottaa omaa talouden hallintaa, kun usean lainan hoitamisen sijaan voi hoitaa vain yhden lainan lyhennykset.

Lainojen yhdistämiseen löytyy maksuton palvelu

Kun päätät yhdistää useat päällekkäiset lainasi, sinun täytyy löytää niiden tilalle jokin edullisempi vaihtoehto. Tässä voit käyttää apuna kotimaista VertaaLainaa.fi palvelua, joka on täysin maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. VertaaLainaa.fi palvelun avulla tavoitat yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä yhdellä ainoalla hakemuksella, joten asiakas saa aina useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Palvelu on 100 % kotimainen eikä sen käyttäminen sido asiakasta mihinkään. Palvelun kautta voi hakea lainaa ilman vakuuksia aina 60 000 € asti.

Tarkista paljonko voit säästää yhdistämällä lainasi

Kukaan ei varmasti halua maksaa mistään yhtään enempää, kuin on pakko. Tuotteiden ja palveluiden hintavertailu on varsin helppoa, sillä niiden hinnat on esitetty varsin selkeästi. Lainojen ja osamaksujen kohdalla asia on kuitenkin monimutkaisempi, sillä kulut ja korot on monesti ilmoitettu varsin sekavasti. Lainan hinnasta saakin tarkan käsityksen vasta tarkkailemalla sen todellista vuosikorkoa. Mitä suurempi todellinen vuosikorko on, sitä enemmän lainassa on kuluja. VertaaLainaa.fi palvelun lainalaskuri onkin hyvä apuväline, jolla pystyy helposti muuttamaan lainan korot euroiksi. Tämä helpottaa eri lainojen ja lainatarjousten vertailua, kun kulut ja korot näkee prosenttien lisäksi myös euroiksi muutettuna.