Kaupallinen yhteistyö

Myymälä uudistui – työvaatevalikoima entistä laajempi

Voiko jalan skannauksella saada lisää hyvinvointia?

Rauman Tools-myymälä on käynyt läpi kokonaisuudistuksen. Laaja valikoima työkaluja ja -tarvikkeita on saanut vierelleen laajennetun osaston työvaatteille ja suojavälineille.
– Fristads on meillä perinteinen työvaatemerkki ja nyt laajennuksen myötä olemme saaneet Dimexin sekä omat tuotemerkkimme Björnkläderin, Univernin ja Geston vaatteet valikoimaamme, kertoo työturvallisuuteen erikoistunut suojainasiantuntija Sanja Halminen.
Laaja valikoima erilaisiin käyttötarkoituksiin suunniteltuja ja työturvallisuutta parantavia vaatteita ja kenkiä mahdollistaa Halmisen mukaan juuri oikeanlaisen valinnan tekemisen. Laadukkaat merkit kuten Björnkläder ja Univern on suunniteltu pohjoismaiseen ahkeraan käyttöön ja haastaviin olosuhteisiin.
– Olemme päässeet turvavälineiden kehityksessä todella paljon eteenpäin. Myös ulkoasu on kohentunut ja se onkin yksi iso ratkaiseva tekijä kun valitaan työkenkiä ja työvaatteita.
Aiemmin monen mielessä turvallisuus on väistynyt mukavuuden tieltä. Uudenlaiset joustavat materiaalit ovat parantaneet käyttömukavuutta ja istuvuutta unohtamatta suojaominaisuuksia.
– Minulle on tärkeää, että pystyn auttamaan jokaista asiakasta ja löytämään parhaan mahdollisen työvaateratkaisun. Mukavuus ja turvallisuus voidaan yhdistää. Liikkeessä on paljon vaihtoehtoja, mutta tilaamalla saadaan vielä enemmän. Siksi on tärkeää että voidaan etsiä ratkaisu yhdessä asiantuntijan kanssa, vinkkaa Halminen.

Sanja Halminen esittelee kolmea erilaista Sievin muotoiltua pohjallista. Jalan skannauksen jälkeen valitaan omalle jalalle sopiva pohjallinen, jolla helpotetaan arkea ja ehkäistään esimerkiksi selkäkipuja.

Talvi yllättää myös työvaatteissa

Tools Rauman myymälässä on jo varauduttu talvivaatteiden kysyntään.
– Usein käy niin, että kun ensimmäinen lumihiutale leijailee aamulla, niin muistetaan talvivaatteet työmaalle, Halminen hymyilee.
Toolsin myymälässä palvellaan sekä yksityisiä että yritysasiakkaita. Yritykselle on mahdollista myös tehdä logopainatukset vaatteisiin.
– Suuremmat määrät on hyvä tilata etukäteen, viikossa saadaan isompikin määrä painettua ja pienemmät vaikka samana päivänä.

Sieviskannerilla helpotusta arkeen

Pitkät päivät varsinkin seisomatyössä kovilla pinnoilla voivat olla haaste koko keholle. Tools Rauman myymälässä on mahdollista saada asiaan helpotusta Sieviskannerin avulla.
– Skannerilla mitataan jalan yksilöllinen holvikaaren korkeus, jolloin voidaan valita juuri sopiva pohjallinen työkenkiin. Jos joutuu seisomaan pitkiäkin päiviä, niin pohjallinen pitää jalan luontaisessa asennossa, mikä vähentää esimerkiksi selkäkipuja, Halminen kertoo.
Jalkaskannaus on ilmainen ja Halminen kertoo muotoiltujen pohjallisten olevan todella suosittuja myös vapaa-ajan käyttöön.

Kai Ruohola kertoo akkukäyttöisten sähkötyökalujen ominaisuuksien kehittyvän kovaa vauhtia. Toolsin valikoimissa on Boschin ja Milwaukeen laadukkaat sähkötyökalut.

Työkaluissa uutuuksia säännöllisesti

Toolsin päämerkit sähkötyökaluissa ovat Bosch ja Milwaukee sekä Festool.
– Akkuteknologia on niin kehittynyt, että johdollisia sähkötyökaluja ei juuri kysytä. Akkukäyttöisiä koneita löytyy laaja valikoima jokaiseen tarpeeseen, aluemyyntipäällikkö Kai Ruohola sanoo.
Käsityökaluissa uutena merkkinä myymälässä on Ampro. Knipexin pihdit ja Bahcon työkalut ovat tuttuun tapaan valikoimissa.
– Avajaisia vietämme 1.12. ja silloin viimeistään kannattaa poiketa tutustumaan vaikka tähän uuteen Boschin kulmahiomakoneeseen, Kai Ruohola muistuttaa.