Kaupallinen yhteistyö

Näillä asiantuntijan ohjeilla ostat juuri sinulle oikeat työvaatteet

​Elina Viinikkala on vetänyt raumalaista Työvaatetaloa parin vuoden ajan. ​

Monet sanovat, että parhaat työvaatteet ovat sellaiset, ettei niihin kiinnitä työtä tehdessään sen suurempaa huomiota.

Ne suojaavat, joustavat ja auttavat näkymään työmaalla.

Niiden juuri oikeiden työvaatteiden valinta voi olla joskus hankalaa. Paitsi raumalaisille.

Raumalaisella Työvaatetalolla nimittäin on yksi maan laajimmista tuotevalikoimista - Nummenkadulta löytyvät kaikki alan tunnetuimmat merkit ja uusimmat mallit.

Työvaatetalosta löytyvät kaikki alan tunnetuimmat merkit.

- Meidän ammattitaitoomme kuuluu se, että osaamme muutaman kysymyksen perusteella löytää oikeanlaiset vaatteet työhön kuin työhön, kahden vuoden ajan Työvaatetaloa vetänyt Elina Viinikkala kertoo.

Monelle syksy on sitä aikaa, jolloin haetaan uutta potkua työhön. Loman jälkeen uudet työvaatteet voivat tuoda toivottua piristystä.

- Haluamme auttaa siinä, että kaikki löytäisivät ne oikeat vaatteet, joissa on mukavaa olla koko työpäivän ajan. Se on pitkä aika päivästä, on työ sitten seisomatyötä tai vaikkapa rakennushommaa.

Elina Viinikkala kertoo, että valitettavan usein kunnon työkenkiä haetaan vasta sitten, kun vaurioita on jo tapahtunut tai asiakkaalla on vähintään joku vaiva. Pelkkä kävely voi sattua.

Iän myötä jalkapöytä laskee, ellei sitä tue hyvillä kengillä ja pohjallisilla.

- Siinä keskustellessa käy poikkeuksetta ilmi, että asiakkaalla on ollut aina kymmenen euron markettikengät jalassaan, sillä työnantaja ei ole suostunut maksamaan kunnon työkenkiä. Tämä voi johtaa pitkään sairauslomaan, pahimmillaan jopa elinikäiseen vaivaan.

Työkenkiin kannattaa hankkia hyvät pohjalliset Työvaatetalosta.

Työvaatteet ovat kehittyneet valtavasti viime vuosina, ja mallistot uudistuvat jatkuvasti.

- Nykyään asiakkaamme tulevatkin kysymään, että mitäs uutta on tullut markkinoille. Etenkin highend -tuotteet ottavat jatkuvasti niin isoja harppauksia, että myyjät saavat päivittää usein omia tietojaan.

Työvaatteiden valikoimassa puhaltavat uudet tuulet. Etenkin nuoremmat käyttäjät vaativat enemmän ulkonäöltä ja naisten työvaatevalikoima on jo mittava.

Raumalainen raskaan kaluston kuljettaja Jessica Virtanen löytää Työvaatetalosta aina sopivat työvaatteet.

- Ne ajat ovat ohi, kun naiset käyttivät miesten mallistojen pienimpiä kokoja.

Työvaatetalosta löytyy naisille sekä raskaan- että kevyempien alojen työvaatteita.

High-end -työvaatteissa käytettävyys on omalla tasollaan.

Niitä suunnitellessa on ajateltu tarkkaan se, millaisissa asennoissa töitä tehdään ja millaisia liikkeitä toistetaan usein.

Joustavasta materiaalista tehdyt high-end -työvaatteissa on yksityiskohtia, jotka tekevät työskentelystä helpompaa. Esimerkiksi taskuja on riittävästi, ne ovat oikean kokoisia ja niiden vetoketjut kestäviä.

- Meillä voi olla vaikkapa Snickersin riipputaskuhousuista viisi eri lahjepituutta valittavana. Ei tarvitse viedä anopille housuja lyhennettäväksi.

Laadukkaiden työvaatteiden peseminen on myös hyvin helppoa ja niille on saatavissa oma pyykinpesuaineensa.

- Niitä omia lempifarkkuja ei voi laittaa pesukoneeseen 60 asteeseen, eikä niiden saumoilla ole saumatakuuta, kuten vaikkapa Blåkläderin työhousuissa.

Tutustu tarjontaan täällä.

NÄILLÄ VINKEILLÄ LÖYDÄT SINULLE SOPIVAT TYÖVAATTEET:

  1. Kerro työstäsi, niin myyjä osaa tarjota juuri sinulle sopivia tuotteita. On hyvä kertoa, onko työssään esimerkiksi paljon polvillaan tai työskenteleekö liikenteen seassa.
  2. Sovittamalla saat oikean kokoiset vaatteet. Oikeista materiaaleista tai huomioväreistä ei ole hyötyä, jos joutuu kääntämään housujen lahkeita niin, että heijastimet jäävät piiloon.
  3. Keskitä ostoksesi. Työvaatetalon laajaan valikoimaan voit luottaa niin työvaatteita, suojaimia tai siviilivaatteita ostaessasi. Yrittäjä, pyydä tarjous.

Elina Viinikkala/Työvaatetalo 

Työvaatetalo palvelee Nummenkadulla arkisin kello 8-16 ja lauantaisin 9-13.