Kaupallinen yhteistyö

Odottaako Rauman Loistossa sinun tuleva kaupunkikotisi? Toimi nyt, niin ehdit valita uniikit pintamateriaalit – Tiedätkö muuten, mikä on talon legendaarinen saaristolaiskaima?

Rauman Loisto edustaa täysipainoista elämää ja huoletonta asumista. Ainutlaatuisessa kohteessa merellisen Rauman ja kaupunkiasumisen kätevyys yhdistyvät yhteen osoitteeseen.

Loisto edustaa huoletonta kaupunkiasumista ihanteellisella paikalla palveluiden ytimessä. Kun teet päätöksen tulevasta kodista nyt, ehdit valita mieleisesi materiaalit niin keittiökaappeihin ja -tasoihin kuin kylpyhuoneeseen. Nopeat ehtivät myös vaikuttaa esimerkiksi väliseinien oviaukkojen sijoitteluun, pistokkeiden paikkoihin ja muihin toimivan kodin tärkeisiin yksityiskohtiin.

Seminaarinkatu 5:ssä ovat esillä mallit kaikista valittavissa olevista pintamateriaaleista. Riitta Piitari ja Julia Alin-Lankinen esittelevät niitä mielellään.

Lähde hypistelemään
pintoja ja katsomaan värejä

– Kodin pitää näyttää omalta, ja etukäteissuunnittelulla se onnistuu. Kolme suomalaista sisustusarkkitehtiä ovat luoneet Hartelan koteihin tyylit, jotka toimivat itsenäisesti tai niitä voi sulavasti yhdistää toinen toisiinsa. Tyylien nimet, Puhdas, Pehmeä ja Rouhea, kuvaavat hyvin niiden henkeä, kertoo projekti-insinööri Julia Alin-Lankinen.

Julia kannustaa lähtemään ajoissa liikkeelle.

– Nyt kannattaa tulla tutustumaan eri vaihtoehtoihin. Vielä ehdit hyvin valita juuri toivomasi pintamateriaalit.

Asuntomyyjä Riitta Piitari komppaa ja rohkaisee kodinostajia inspiroitumaan ja heittelemään ilmaan ideoita.

– Täällä meidän toimistollamme on esillä materiaalivaihtoehtoja ja mallikeittiökin. Pintoja pääsee hypistelemään ja sävyjä vertailemaan keskenään. Voit myös kokeilla, miten kaapin oven luonne muuttuu vain vetonupin väriä vaihtamalla.

VINKKI Ostaessasi kodin Rauman Loistosta saat käyttöösi Oma Hartela -palvelun, jossa voit testata virtuaalisesti eri materiaalivaihtoehtoja omaan kotiisi.

Loiston keittiöt ovat upea osa kodin kokonaisuutta. Yksi suosituista materiaalimalleista on kuvan huoleton ja harmoninen Pehmeä.

Hedelmällinen yhteistyö
paikallisten yrittäjien kanssa

Julia ja Riitta ovat erityisen iloisia yhteistyöstä luotettavien, paikallisten valmistajien kanssa.

– Kaikki Loiston kalusteet tulevat Puustellista, hanat Orakselta.

Hartelan kumppanina on myös nuori raumalainen yrittäjä Iiro Koski, joka on jalostanut vanhan raumalaisen sanonnan Raum Rome Paris kodintekstiili- ja vaatebrändiksi. Mallikeittiössä tunnuslauseen bongaa keittiöpyyhkeestä tai hartelalaisten t-paidasta!

Pesutilojen kalusteet toimittaa kotimainen Puustelli ja hanat Oras.

Iskeekö makumaailmaasi
Puhdas, Pehmeä vai Rouhea?

Hartelan omat sisustussuunnitelmat nojaavat vahvasti skandinaaviseen muotoiluperinteeseen.

– Esimerkiksi Puhdas on tyylikäs, käytännöllinen ja puhdaslinjainen. Sen minimalistisuuteen voi tuoda halutessaan yksityiskohtia vaikka Rouhean kontrasteista, Julia vinkkaa.

Pehmeä edustaa kodikasta, lempeää ja viihtyisää.

– Kodista huokuu luonnollisuus ja lämmin tunnelma. Varma valkoinen onkin trendeissä antanut tilaa myös harmonisemmille väreille ja pinnoille, Julia tietää.

Hartela kannustaa jokaista luomaan kodistaan persoonallisen, juuri itsensä näköisen.

– Rouheassa on särmää ja twistiä. Muita tummempisävyisenä se pursuilee elämää luonnon omilla, murretuilla sävyillä.

Loiston rakentaminen on alkanut tänä syksynä, ja sen arvioitu valmistuminen on alkuvuonna 2022. Loisto sijaitsee kävelymatkan päässä kaikista Rauman palveluista.

TIESITKÖ? Nimi Rauman Loisto löytyi raumalaisille lanseeratun kilpailun avulla. Inspiraationa oli Rauman edustan suurista saarista uloin, Kylmäpihlaja ja siellä oleva loisto eli majakka.

Tervetuloa esittelyyn Seminaarinkadulle, toivottavat Riitta ja Julia.

ESITTELY

Rauman toimistolla to 5.11. klo 14–17. Voit myös varata oman esittelyaikasi soittamalla asuntomyyntiimme (0800 97 400 maksuton). Nähtävillä Loiston koteihin valittavissa olevat materiaalit. Tule tutustumaan.

Kohde verkossa: www.hartela.fi/fi/asunnot/rauma/as-oy-rauman-loisto

MYYNTI

  • Hartela Länsi-Suomi Oy
  • Seminaarinkatu 5, Rauma
  • 0800 97 400 (maksuton)
  • asuntomyynti.rauma@hartela.fi
  • Riitta Piitari
  • asuntomyyjä, p. 0400 594514,
  • riitta.piitari@hartela

Maiju Junko