Kaupallinen yhteistyö

OP Länsi-Suomi Private – paljon muutakin kuin sijoittamista

OP Privaten senior varainhoitaja Tuula Välimattila ja OP Private -johtaja Juha Riippa kertovat, että kaikki OP Privaten palvelut löytyvät saman katon alta.

Muodostuupa varallisuutesi sitten vuosikymmenien säästöistä, saamastasi perinnöstä tai vaikka yrityksen myynnistä, on sinulla hyvä olla suunnitelma varojesi hoidosta.

Sen laatimisessa auttaa käsitys sijoitusmaailman mahdollisuuksista ja riskeistä sekä tulevaisuuden huomiointi niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä. Ammattilainen on hyvä keskustelukumppani, jos tavoitteena on omaisuuden kartuttaminen.

Kun sijoitusvarallisuutta on kertynyt vähintään 100 000 euroa, OP Privaten varainhoitaja voi kartoittaa kokonaisvaltaisesti asiakkaan tilanteen ja tehdä näiden pohjalta hänelle ehdotuksen.

– Jokaisella asiakkaalla on oma varainhoitaja, joka räätälöi hänelle henkilökohtaisen suunnitelman, juuri hänen tavoitteidensa mukaisesti, OP Private -johtaja Juha Riippa kertoo.

Sijoittamisen aloittaminen kannattaa aina

OP Privaten senior varainhoitaja Tuula Välimattila kertoo, että asiakkailla on erilaisia toiveita.

– Siinä missä joku haluaa vaikuttaa itse jokaiseen sijoituspäätöksensä, toinen on antanut valtakirjalla asiantuntijoille vapaammat kädet varallisuutensa hoitamiseen. Yhdessä myös sovitaan, kuinka aktiivisesti ollaan yhteydessä vuoden aikana ja käydäänkö asioita lävitse konttorilla vai puhelimessa.

– Uuden asiakkaan kanssa kartoitamme aina, millaista tuottoa hän havittelee ja minkälaisia riskejä hän on valmis ottamaan. Nämä kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä, Välimattila muistuttaa.

– Sijoitusvalikoima on nykyisin valtava, joten vaihtoehtoja riittää. OP Privaten kautta asiakkaalla on mahdollisuus hajauttaa sijoituksia sellaisiin tuotteisiin, joihin hän ei muuten pääsisi käsiksi.

Sijoittamisesta on tullut ihmisille yleistyvä harrastus, joten Juha Riippa uskoo, että tulevaisuudessa erilaisten sijoituspalveluiden kysyntäkin entisestään kasvaa. Tileillä omaisuutta ei pysty kartuttamaan.

– Aloittaessa kannattaa olla yhteydessä asiantuntijoihin. Oli summa minkä kokoinen tahansa, OP:lta löytyy asiantuntijoita kaikille sijoittamisen ja säästämisen vaihtoehdoille, Riippa muistuttaa. Op.fi:stä löytyy myös paljon lisätietoa aktiiviselle sijoittajalle.

Tuula Välimattila kannustaa sijoittamisesta kiinnostuneita tarttumaan rohkeasti toimeen.

– Aina on oikea aika sijoittaa. Huomisesta emme tiedä, mutta sijoituksia ajallisesti hajauttamalla pääsee pitkässä juoksussa hyviin tuloksiin.

Varainhoitaja Sonja Muukkonen kertoo, että OP Privaten asiakkaita tavataan paljon myös etänä.

Kaikki palvelut saman katon alta, vain yksi numero riittää

OP Private on paljon muutakin kuin sijoittamista ja varainhoitaja toimii näissäkin tilanteissa suorana yhteyshenkilönä kaikkiin palveluihin.

– OP Privaten kautta asiakas voi hoitaa laki-, rahoitus- ja vakuutusasiat. Hyvin usein huolehdimme sijoitusasiakkaidemme testamentit ja edunvalvontavaltuutukset kuntoon. Teemme myös OP Kodin kanssa jatkuvaa yhteistyötä, Riippa kertoo. Kaikki palvelut ovat saatavissa sekä henkilöasiakkaille että yrityksille.

– Moni asiakas arvostaa juuri tätä helppoutta, ettei tarvitse olla kuin yksi puhelinnumero, Tuula Välimattila toteaa.

– OP Private palvelee koko Satakunnan alueella kaikkien Osuuspankkien asiakkaita, Juha Riippa lopuksi toteaa.

OP Länsi-Suomi Private huolehtii omaisuudestasi

• yksilöllinen sijoitusratkaisu tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan

• kokonaisvaltainen, paikallinen pankki-,

laki-, vakuutus- ja asumispalveluiden hoito yhteyshenkilön kautta

• 9 varainhoitajaa, 2 asiantuntijaa ja Private-johtaja palvelevat koko Satakunnassa. Rauman alueella 4 varainhoitajaa, joista yksi erikoistunut yritysasiakkaisiin.

Tutustu ja ota yhteyttä

• Hyvän talouden käsikirja | OP Media (op-media.fi)

op.fi/lansi-suomi

• OP Private -johtaja Juha Riippa, juha.riippa@op.fi