Kaupallinen yhteistyö

Säästä helposti rahaa yhdistämällä lainat

Yhdistä lainat ja korjaa säästöt talteen Lainaa.com lainojen yhdistämispalvelun avulla.

Lainarahan käyttö on tänä päivänä osa normaalia taloudenhoitoa. Lukuisten lyhennettävien lainojen ylläpitäminen voi kuitenkin tulla yllättävän kalliiksi, mikäli on esimerkiksi tehnyt kodinkoneostoksia osamaksulla ja lisäksi rahoittanut muita hankintoja, kuten auton tai keittiöremontin kuluttajalainoilla. Lähes huomaamattomasti kertyneet lainat sisältävät oheiskuluja, joista kertyy yhdessä huomattava kuluerä.

Turhien lainakulujen vähentäminen on helppoa käyttäen uutta yhdistelmälainaa. Lainaa.com lainojen yhdistäminen on tehokas ja yksinkertainen yhdistelmälainan kilpailutuspalvelu. Se on helppo ratkaisu useiden erillisten lainojen yhdistämiseksi yhdeksi helposti hallittavaksi ja kohtuullisen koron omaavaksi lainaksi. Lainaa.com auttaa sinua löytämään parhaan yhdistelmälainan tekemällä kilpailutuksen jopa 40 rahoitusyhtiön ja pankin välillä.

Kilpailuttamalla saat yhdistelmälainan helposti ja kohtuullisella korolla

Lainojen kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa kohtuullisen koron lainan saaminen. Tämä periaate pätee myös yhdistelmälainaan. Vaikka haluaisi päästä nopeasti eroon korkeita oheiskuluja sisältävistä vanhoista lainoista, tulee muistaa, että myös yhdistelmälainoissa korot ja oheiskulut vaihtelevat lainatarjousten mukaan. Vain kilpailutuksen tekeminen takaa kohtuullisen lainakoron.

Pankkien ja rahoittajien kilpailuttaminen ja saatujen tarjousten vertailu on työläs prosessi, mikäli sen tekee ottamalla erikseen yhteyttä kuhunkin rahoittajaan. Huomattavasti helpompi ja lisäksi täysin ilmainen ratkaisu on käyttää Lainaa.com lainavertailupalvelua. Useita kymmeniä rahoittajia kattava kilpailutus vaatii vain yhden lomakkeen täyttämisen ja hiiren klikkauksen.

Lainavertailupalvelu Lainaa.comin kautta saat lainatarjoukset yleensä jo muutaman minuutin kuluessa ja tarjousten vertailua on helppo tehdä palvelun käyttöliittymässä. Luonnollisestikaan kilpailutuksen tekeminen ei vielä sido sinua ottamaan lainaa, vaan saat rauhassa tutustua tarjouksiin ja tehdä harkitun päätöksen ajan kanssa.

Miksi Lainaa.com yhdistelmälainavertailu on kannattavaa?

Lainaa.com on tehnyt edullisen yhdistelmälainan löytämisestä nopeaa ja helppoa. Useat kymmenet lainatarjoajat kilpailevat uusista asiakkaista, mikä takaa alan parhaimmat tarjoukset. Lainavertailupalvelun kautta saatavat tulokset esitetään sinulle helppolukuisessa muodossa, jonka avulla on helppo tehdä harkittu päätös sopivimman yhdistelmälainan ottamisesta.

Tarjoamalla täysin puolueetonta ja vastuullista lainavertailupalvelua, Lainaa.com helpottaa asiakkaidensa talouden hallintaa. Yhdistelmälainan tehokas kilpailutus perustuu laajaan rahoittajayhteistyöhön, josta lainanottajat hyötyvät edullisten tarjouksien muodossa. Kerromme aina myös avoimesti lainanottajia koskevista velvoitteista ja mahdollisista riskeistä, joihin jokaisen tulee varautua. Kehotamme aina asiakkaitamme perehtymään yksityiskohtaisesti lainaehtoihin.

Yhdistelmälainan kilpailutuksen myötä saatavat tarjoukset esitämme selkeästi nostaen tärkeimmät tiedot helposti vertailtavaksi. Yksikään rahoittaja ei saa meiltä erityisasemaa, vaan saadut tarjoukset ovat alati muuttuvan markkinatilanteen sen hetkisiä parhaita tarjouksia.

Luotettavaa yhdistelmälainavertailua Lainaa.comin avulla

Palvelumme käyttö edellyttää vain yhden sähköisen lomakkeen täyttämistä. Lomakkeella kysytään välttämättömät taustatiedot sekä tietysti haluamasi lainan suuruus ja takaisinmaksuaika. Yhdistelmälainaa voi saada 60 000 € asti ja takaisinmaksuajaksi voit pisimmillään määritellä 20 vuotta.

Tärkein missiomme on auttaa asiakkaitamme talouden tasapainottamisessa. Auttamalla sinua edullisen yhdistelmälainan löytämisessä tarjoamme sinulle mahdollisuuden säästää selvää rahaa samalla, kun me saamme korvauksen uudesta lainasopimuksesta. Osoittaaksemme myös sitoumuksemme kestävän kehityksen edistämiseen, jokaisen uuden lainasopimuksen myötä maksamme yhden puun istutuksen Suomen luontoon.

Vertaillessasi yhdistelmälainatarjouksia, muista pitää tärkeimpänä vertailuperusteena lainan todellinen vuosikorko. Se sisältää myös lainanhoitomaksut sekä muut oheiskulut. Nimelliskorko ei ole vertailukelpoinen arvo, sillä siitä edellä mainitut maksut ja oheiskulut puuttuvat kokonaan. Me Lainaa.comissa esitämme lainatarjouksissa aina todellisen vuosikoron, jotta sinä vältyt epämääräiseen muotoon merkittyjä kuluja ja korkoja tarjoavilta rahoittajilta.

Lainaa.com on osa suurempaa perhettä

Lainaa.com kuuluu uuteen reilumpaan kuluttajille suunnattuun kilpailutustuoteperheeseen, joka on perustettu reilumpia arvoja noudattaen.

Kilpailutustuoteperheeseen kuuluvat myös Sähköt.net sähköjen kilpailutuspalvelu ja Insured.fi vakuutusten kilpailutuspalvelu.

Sisällöntuotanto: SEOSEON Digitoimisto