Kaupallinen yhteistyö

Sähkötakka on nykyaikainen tunnelman luoja

Sähkötakka on edullinen vaihtoehto perinteiselle takalle. Sisustustakka tuo kotiin takan parhaat puolet napin painalluksella.

Nykyaikaisissa rakennuksissa asunnon lämmittämistä ei tarvitse pähkäillä. Kamiinoista on aika päiviä sitten siirrytty uudempien teknologioiden käyttöön. Tämä on tietenkin hyvä ihan jo paloturvallisuuden kannalta, ja säästähän esimerkiksi ilmalämpöpumppu huomattavasti aikaa muuhun elämään kun kenenkään ei tarvitse kipinävahtina istua.

Tulisijojen poistuessa menetetään kuitenkin roihuavan takkatulen uskomaton tunnelma. Elävä tuli saa tilasta kuin tilasta hetkessä kotoisamman ja viihtyisämmän. Esimerkiksi jouluateriat ja lahjojen avaaminen liekkien loisteessa on unohtumaton kokemus, puhumattakaan takkatulen romanttisuudesta.

Onneksi sähkötakat mahdollistavat aidon takan tunnelman kaikissa asunnoissa joissa siihen ei muuten ole mahdollisuuksia. Moderneissa sähkötakoissa on erittäin realistinen liekkiefekti, ja samalla takka lämmittää isommatkin huoneet. Ja mikä parasta, sähkötakan saa päälle nappia painamalla, eikä polttopuiden ja tulitikkujen kanssa tarvitse kikkailla.

Erilaiset sähkötakkamallit

Preeco.fi verkkokaupasta löydät todella laajan valikoiman erilaisia sähkötakkoja, joten jokaisen kotiin löytyy varmasti sopiva malli, asuitpa sitten vanhemmassa omakotitalossa, tai modernissa kerrostaloasunnossa.

Manttelitakat edustavat klassista tyylisuuntausta, mutta joukosta löytyy myös nykyaikaisempaa takanreunusta. Nämä sähkötakat ovat usein myös kooltaan suurimpia, joten nillä saa erinomaisesti aikaan perinteisen takkatunnelman ilman savua ja tulitikkuleikkejä.

Vapaasti seisova manttelitakka voidaan sijoittaa mihin tahansa sisätiloissa, ja klassisemmat mallitkin sopivat hyvin myös uusiin asuntoihin. Takanreunuksen päälle voi vapaasti laittaa myös koriste-esineitä.

Sähkökamiinat ovat kooltaan pienempiä, mutta myös hyvin perinteisen näköisiä. Täydellinen valinta vaikkapa mökille tai loft-asunnon tiiliseinää vasten. Musta sähkökamiina on kuin muisto menneisyydestä, varustettuna nykyaikaisella teknologialla.

Seinälle asennettavat sähkötakat edustavat hieman modernimpaa ilmettä. Seinään kiinnitettävä takka saattaa antaa jopa vapaammat kädet sijoitteluun, ja niillä voi helposti säästää tilaa, mutta saada kuitenkin rauhallisen takkatulen loimun kotiin.

Sähkötakat realistisella liekkiefektillä

Jatkuvan kehityksen ansiosta sähkötakkoihin on saatu varsin aidonoloinen liekkiefekti. LED-valoilla syntyvät liekit hehkuvat kauniisti, tuoden asuntoon paitsi tunnelmaa, myös lämpöä. Sähkötakan lämmityskyky riippuu sähkötakan tehoista. Suuressa osassa malleja tehoa voidaan kuitenkin säätää, ja lämpimillä keleillä takkaa voidaan käyttää myös ilman lämmitysominaisuutta.

Preecon sähkötakat ovat varustettu myös ylikuumenemissuoja, joka katkaisee takasta virran jos se lämpenee liikaa. Suuressa osassa malleja on myös ominaisuus joka katkaisee virran jos takka kallistuu liian isoon kulmaan.

Pitkäikäisistä materiaaleista valmistetut sisustustakat kestävät käytössä todella kauan, ja ne on helppo ottaa mukaan muuttaessa, ja siirtää jos sisustus kaipaa päivitystä. Nyt on paras aika ostaa sähkötakka, ja ottaa kaikki irti pimenevistä illoista!