Kaupallinen yhteistyö

Tällainen on hyvinvoinnin asiantuntijan suunnittelema täydellinen viikko – Lue myös, mitkä ovat painonhallinnan pahimpia vihollisia

Taru Laaksonen kannustaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kuva: Jussi Hietikko

Netti on pullollaan toinen toistaan erikoisempia tehodieettejä.

Joku dieetti voi perustua siihen, että syödään pelkkää kaalia. Toinen perustuu vyötärölle köytettävään kiristyskorsettiin, kolmas kalliisiin pillereihin, joita popsimalla rasvan pitäisi kadota.

Nopeilla dieeteillä voi tiputtaa lyhyessä ajassa muutaman kilon, jotka palaavat heti kuurin päätyttyä.

Raumalainen Hypoxi-studiovastaava Taru Laaksonen kertoo, että nopeiden dieettien sijaan kannattaisi tähdätä pysyvään muutokseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jota Hypoxi-menetelmä tarjoaa.

- Monet dieetit perustuvat jonkin mieliteon, kuten vaikkapa suklaan täydelliseen kieltämiseen. Siinä ei ole mitään järkeä. Ihminen sinnittelee viikon, kaksi tai pidempään ilman suklaata, mutta samalla suklaanhimo vain yltyy. Jossain vaiheessa tapahtuu notkahtaminen ja suklaata meneekin enemmän kuin ennen dieettiä.

Hypoxi yhdistää kevyen, matalasykkeisen liikunnan ja paineenvaihtelun. Alipaine parantaa verenkiertoa. Ylipaine laittaa nesteet liikkeelle.

Kun tähän yhdistetään rasvanpolttoa tukeva ruokavalio ja konsultaatio Hypoxi-ammattilaisen kanssa, tulokset alkavat näkyä nopeasti peilissä ja vaa´alla.

Taru Laaksonen esittelee Hypoxi-laitetta, jonka sisällä poljetaan pyörää matalalla sykkeellä.

Monet Hypoxista innostuneet kertovat myös sen mieltä kohottavista vaikutuksista. Myös stressin kerrotaan helpottavan.

- Stressillä onkin painonhallintaa ajatellen erittäin haitallinen vaikutus, aivan samanlainen kuin liian vähällä unella. Eikä stressaantuneella ihmisellä ole edes motivaatiota hallita painoa, Laaksonen toteaa.

Moni onkin ottanut Hypoxi-menetelmän luonnolliseksi osaksi viikkoa.

- Innokkaimpia asiakkaita saa toppuutella, sillä he kävisivät Hypoxissa joka päivä. On kuitenkin todella tärkeää pitää välipäiviä.

Lue tästä lisää Hypoxista! Hypoxin ensimmäinen kokeilukerta on maksuton!

Yhteystiedot:

  • Kaivopuistontie 33, Rauma
  • 0400103827
  • rauma@hypoxi.fi
Rauman Hypoxi-salin studiovastaava Taru Laaksonen ja Hypoxi-yrittäjä Saara Kesti kertovat, että Hypoxi-salille pääsee joustavasti aamusta iltaan, sillä ohjaajia on kaksi.

Täydellisen hyvinvoinnin viikko  

Hypoxi-studiovastaava Taru Laaksosen päivittäiset vinkit energiseen syksyyn

Maanantai 

Pitkä kauppareissu + Hypoxi

”Kannattaa suunnitella koko viikon ruokalista, ja tehdä sen mukaan pitkä kauppareissu. Kun ruokaostokset keskittää yhteen kertaan, kaupassa ei tarvitse ravata jokaisena päivänä. Se vähentää selkeästi stressiä. Moni myös ostaa joka kauppareissulla herkkuja, joten yhden kauppareissun taktiikalla ei herkkuja tule liikaa kaupasta kotiin.

Maanantai on myös Hypoxi-päivä, jolloin Hypoxi-laitteessa tehty kevyt pyöräily auttaa lihaksia polttamaan ongelma-alueilta vapautuvaa rasvaa.”

Tiistai

Kävely- tai juoksulenkki metsäpolulla

”Luonnossa liikkuminen lataa akkuja etenkin näin syksyllä, kun väritkin ovat niin uskomattomat. Luonnossa liikkumista on tutkittu ja se muun muassa parantaa vastuskykyä.”

Keskiviikko 

Hypoxi

”Nykyisin Rauman Kaivopuistontien Hypoxi-salille pääsee joustavasti aamusta iltaan, sillä ohjaajia on kaksi. Kannattaa tulla tutustumaan, sillä tutustumiskäynti on ilmainen.”

Torstai 

Kodin siivouspäivä

”Hypoxi-välipäivänä on hyvä tehdä kotityöt. Kun koko perhe osallistuu siivouspäivään, siivous sujuu nopeammin eikä tunnu niin työläältä. Alleviivaisin vielä, että siivous on tutkitusti tehokasta hyötyliikuntaa, joka vaikuttaa suotuisasti terveyteen.”

Perjantai 

Hypoxi

”Hypoxi-salilla käydään asiakkaan kanssa läpi se, miten viikko on esimerkiksi ruokailun suhteen mennyt ja katsotaan eteenpäin.”

Lauantai

Sosiaaliset kontaktit + pizzapäivä

”Moni pitää turhaan mielitekoja pahimpana mahdollisena asiana. Olen sitä mieltä, että ne olisi vain hyväksyttävä. Jos rakastaa pizzaa, niin miksi pizzaa ei saisi syödä? Ihan hyvin voi kerran viikossa pitää pizzapäivän. Lauantaina on kivaa tavata ystäviä ja läheisiä. Sosiaaliset kontaktit ovat tärkeitä hyvinvointia ajatellen.”

Sunnuntai

Verkkaripäivä

”Sunnuntaina on hyvä ottaa rennosti ja aloittaa hitaalla aamulla. Voi panostaa koko perheen aamiaiseen, jolloin kellään ei ole minnekään kiire. Sunnuntaina verkkarit jalkaan ja rennolla otteella tulevaa viikkoa kohti.”