Kaupallinen yhteistyö

Taloyhtiön korjaussuunnitelma on lakisääteinen - Palvelu10.fi listaa rakennusalan ammattilaiset

Taloyhtiö on miellyttävä asumismuoto, sillä kiinteistön ylläpidosta ja korjauksista huolehtii taloyhtiö. Toisaalta, vaikka taloyhtiöllä on lakisääteinen velvollisuus tehdä pitkän ajan korjaussuunnitelma, päätöksenteko on usein haasteellista, sillä taloyhtiön hallitus koostuu yleensä maallikoista.

Päätöksenteon kannalta onkin tärkeää, että taloyhtiön hallituksella, isännöitsijällä ja osakkailla on riittävästi tietoa kiinteistöstä, tarvittavista toimenpiteistä ja palveluntarjoajista, jotka voivat toteuttaa tarvittavat huolto- tai korjaustyöt.

Palvelu10.fi-palveluhakemisto tarjoaa avun, kun taloyhtiössä tarvitaan paikallisia ammattilaisia suunnittelu-, huolto- tai korjaustöihin rakennuksen ulko- tai sisäpuolella. Oli tarve maanrakennus, pihatyöt, lvi- tai sähkösuunnittelu, putkiremontti tai vaikkapa maalaustyöt niin tekijät löytyvät samalta sivustolta.

Palvelu10.fi:stä löytyy myös toimittajat muun muassa lämmitysjärjestelmille, parvekelaseille, keittiökalusteille, lattiapinnoitteille, paloturvallisuustuotteille ja vuokrakoneille. Myös ratkaisu korjaustöiden rahoitukseen ja taloyhtiön vakuutuksiin saattaa löytyä palvelun kautta.

Järkevä ja suunnitelmallinen kiinteistön ylläpito sekä korjaaminen ovat kaikkien taloyhtiöiden osakkaiden etu. Hoidettu taloyhtiö on aina parempi sijoitus kuin hoitamaton, ja mikä tärkeintä: hoidetussa taloyhtiössä asukkaiden on hyvä asua.

Kiinteistön ylläpitoon ja korjauksiin sekä niihin liittyvien palveluihin erikoistuneet yritykset ja niiden yhteystiedot löytyvät helposti Palvelu10.fi-sivustolta.

www.palvelu10.fi