Kaupallinen yhteistyö

Taloyhtiöt tietävät kenen puoleen kääntyä - nopean palvelun Handelsbankeniin luotetaan, kun taloyhtiö tarvitsee joustavaa palvelua

Asunto-osakeyhtiö Koivistonkatu 2:n hallituksen puheenjohtaja Touko Äännevaara kehuu Handelsbankenin palvelua. Pankin edustajat Sirpa Koivunen ja Johanna Grönman kävivät katsomassa, miten taloyhtiön remontti etenee.

Rauman seudulla yhä useammassa taloyhtiössä laaja remontti on ajankohtainen. Ajankohtainen on myös luotettavan pankin valinta. Moni luottaa Handelsbankeniin, joka tarjoaa oman yhteyshenkilön isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle.

Raumalla valtaosa rakennuskannasta on peruskorjausiässä, mikä tietää töitä vuosiksi eteenpäin. Korjausvuorossa on erityisesti 1960-luvulla rakennetut kerrostaloyhtiöt.

- Tämä näkyy pankin arjessa koko ajan, kun isännöitsijät ottavat yhteyttä ja pyytävät tarjouksia. Handelsbanken valitaan, koska hinta on kohdillaan ja meillä on tarjota yhteyshenkilö, johon isännöitsijä voi olla helposti suoraan yhteydessä, Handelsbankenin Sirpa Koivunen toteaa.

- Handelsbankenin tapaan kuuluu se, että yksi ihminen hoitaa asian alusta loppuun, Johanna Grönman jatkaa.

Monen taloyhtiön suosima Handelsbanken suosittelee remontin ajaksi tililimiittiä, joka remontin valmistuttua konvertoidaan asiakkaan haluamaksi lainaksi.

- Siihen päädytään lähes aina, koska tililimiitti on asiakkaan kannalta erittäin joustava. Vasta remontin valmistuttua isännöitsijä kerää tiedot, miten osakkaat haluavat lainansa maksaa ja sen perusteella tehdään jatkosuunnitelma, Koivunen ja Grönman kertovat.

Samalla on suositeltavaa siirtää taloyhtiön koko maksuliikenne Handelsbankeniin, mikä tosin ei ole edellytys tililimiitin tai luoton myöntämiselle.

Rauman seudulla Handelsbanken on taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden suosiossa laadukkaan ja nopean palvelunsa ansiosta.

Hallitusten puheenjohtajat ja isännöitsijät ovat huomanneet, että Handelsbankenissa asioiden hoitoon saa oman yhteyshenkilön ja asiointi on jouhevaa. Taloyhtiöasiakkaiden palvelemiseen panostetaan ja palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

- Näkisin, että tämä on tärkein etu, miksi moni valitsee Handelsbankenin. Toimintamallistamme tykätään ja yhteydenpito sujuu luontevasti, Johanna Grönman sanoo.

Yksi Handelsbankenin paikallisista asiakkaista on Asunto-osakeyhtiö Koivistonkatu 2, jossa tehdään parhaillaan muun muassa julkisivuremonttia. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Touko Äännevaara on ollut erittäin tyytyväinen asiointiin pankin kanssa.

- Kun remontti tuli taloyhtiössä ajankohtaiseksi, pyysimme tarjouksia eri pankeista. Handelsbankenin tarjous oli erittäin kilpailukykyinen ja tiesin heidän toimintamallinsa hyväksi. Arvostan luontevaa yhteydenpitoa ja joustavuutta, Äännevaara kehuu.

- Meillekin on nimetty oma yhteyshenkilö, mutta pankin väki on niin mukavaa, että heistä kaikista on tullut minulle tuttuja, Äännevaara naurahtaa.

Handelsbankenin Rauman ja Porin konttorit yhdistyvät lokakuun lopussa. Uuden konttorikokonaisuuden nimeksi tulee Handelsbanken Satakunta. Konttori sijaitsee Porissa. Raumalla vaikutus on kuitenkin pieni, sillä taloyhtiöasiakkaita tullaan jatkossakin palvelemaan paikan päällä Raumalla. Pankin tutut yhteyshenkilöt myös jatkavat taloyhtiöiden kumppaneina.

Handelsbankenin Sirpa Koivunen ja Johanna Grönman kannustavat olemaan yhteydessä, mikäli taloyhtiön remontti lähestyy. Handelsbanken toimittaa aina kilpailukykyisen tarjouksen ja asiakas tietää varmuudella saavansa nopeaa palvelua pankkiasioissa.

Taloyhtiön asiakkaan palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Reaaliaikaiset saldo- ja tapahtumakyselyt
  • Tiliotteiden nouto asiakkaan haluamalla tavalla esimerkiksi päivittäin tai viikoittain
  • Saapuvat viitesuoritukset ainesiirtona sovitulla jaksotuksella
  • Lähtevien maksujen toimitus aineistosiirtona
  • Verkkolaskutus
  • Kanava maksuliikenteeseen voi olla isännöitsijätoimiston käyttämä pankkiyhteysohjelma tai Handelsbankenin Yritysverkkopankki

TÄYDEN PALVELUN PANKKI

Handelsbanken Satakunta on täyden palvelun pankki, joka palvelee yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä ja yrityksiä. Tarjontaamme kuuluvat muun muassa sijoittamiseen liittyvät tuotteet, asuntolainat, taloyhtiölainat sekä yrityksen rahoitukseen ja maksuliikenteeseen liittyvät tuotteet. Palvelemme myös kuntia ja muita julkisyhteisöjä.

Palvelemme asiakkaita koko Satakunnan alueella sekä Laitilassa ja Uudessakaupungissa. Toimipisteemme sijaitsee Porissa, mistä käsin asiantuntijamme tekevät asiakaskäyntejä koko toimialueella. Konttorimme palvelee asiakkaita Porissa ajanvarauksella sopimuksen mukaan.

Handelsbanken Satakunta työllistää noin kymmenen rahoitusalan ammattilaista. Meillä jokainen asiakas saa oman nimetyn asiakasvastaavan, jonka avulla järjestyvät kaikki tarvitut palvelut. Lisäksi käytössämme on suuri joukko pääkonttorimme asiantuntijoita, jotka tulevat tarvittaessa Satakuntaan. Heidän avullaan pystymme tarjoamaan ensiluokkaista palvelua myös kaikkein vaativimmille asiakkaille.

www.handelsbanken.fi