Kaupallinen yhteistyö

VarmaLaina.fi kilpailuttaa lainat puolestasi täysin ilmaiseksi

Pankeilla ja muilla rahoitusyhtiöillä on tarjottavana kuluttajille erilaisia rahoitusratkaisuja. Lainatarjousten pyytäminen usealta eri pankilta vie aikaa ja saapuneiden lainatarjousten vertailu eri lainanmyöntäjien välillä voi olla vaikeaa, koska lainatarjousten korot ja ehdot voidaan esittää hieman toisistaan poikkeavilla tavoilla.

Yleensä kun lainaa lähdetään suunnittelemaan, on kyseessä suurempi lainasumma esimerkiksi auton hankintaan, kodin remontoimiseen, kesämökin kunnostamiseen tai vaikka pidempään lomamatkaan. Oli sitten kyse pienestä tai suuremmasta lainasta, kannattaa laina kilpailuttaa mahdollisimman monen eri lainantarjoajan kesken. Lainojen koroissa ja muissa ehdoissa voi olla merkittäviä eroja ja ellei lainaa kilpailuteta jäävät nämä erot hakijalta täysin huomaamatta. Valitettavan usein lainan kilpailuttaminen vain unohdetaan tai jätetään tekemättä, koska sen ajatellaan vievän liian kauan aikaa tai olevan prosessina ihan liian työlästä. Näin ei kuitenkaan ole, jos lainaa tarvitseva henkilö ottaa kilpailutuksen avuksi puolueettoman ja täysin maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun.

Miksi käyttää VarmaLaina.fi lainojen kilpailutuspalvelua?

Ottamalla käyttöön ilmaisen VarmaLaina.fi palvelun, lainaa etsivä hakija säästää sekä aikaa että rahaa. Hakijan täyttämä yksi hakemus tavoittaa VarmaLainan kautta yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä muutamassa minuutissa. VarmaLaina on tehnyt yhteistyösopimukset, joiden avulla he pystyvät kilpailuttamaan lainahakemuksen hetkessä monien luotonmyöntäjien kesken.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tietävät, että hakijan hakemuksesta kilpailevat myös monet muut luotonmyöntäjät. Tämä mahdollistaa rehellisen ja reilun kilpailun pankkien välille ja asiakas saa tarvitsemansa kilpailukykyiset lainatarjoukset.

VarmaLainan kautta asiakas voi kilpailuttaa lainan 100 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka ja lainalle on lainasummasta riippuen mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1 – 20 vuotta. Lainaa varten asiakas ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta, mutta suuremmissa lainasummissa toinen yhteishakija katsotaan eduksi. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, pienenee pankin luottotappioriski ja näin ollen he voivat myöntää lainaa suuremman summan paremmilla lainaehdoilla.

Muita vaatimuksia jotta hakijalle voidaan myöntää lainaa, ovat yleensä 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada yhdeltäkään kilpailutuksessa mukana olevalta lainantarjoajalta. Lisäksi hakijalla tulee olla käytössään omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset sekä sähköposti.

Lainatarjousten pyytäminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen

Kilpailutuksessa jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekevät oman riskianalyysin saatujen tietojen perusteella. Näin ollen eri lainantarjoajat voivat antaa useita erilaisia lainatarjouksia. Hakijan tehtäväksi jääkin vertailla eri lainatarjouksia ja päättää millaisen tarjouksen hän mahdollisesti on valmis hyväksymään. Lainatarjoukset on pyritty antamaan niin, että hakijan on helppo vertailla niitä keskenään.

VarmaLainan kautta lainan kilpailuttaminen on maksutonta sekä riskitöntä. Hakija saa aina rauhassa tutustua kaikkiin saapuneisiin lainatarjouksiin ja päättää hyväksyykö jonkun saamistaan lainatarjouksista. Ellei mikään tarjouksista miellytä, hakijalla on täysi oikeus hylätä ne kaikki ilman mitään kustannuksia. Kotimainen VarmaLaina.fi on auttanut jo monia suomalaisia löytämään oikeanlaisen ja edullisen lainaratkaisun monenlaiseen eri elämäntilanteeseen. Oli lainatarpeesi millainen tahansa, käänny VarmaLainan puoleen, he tinkivät lainan puolestasi sille korolle, jonka sen kuuluukin olla.