Kaupallinen yhteistyö

Wanhan Rauman Hautauspalvelu toimii tunteiden tulkkina, kun suru koskettaa

Wanhan Rauman Hautauspalvelu toimii Vanhassa Raumassa Kauppakadulla.

Kun Kari Lehtonen avasi vuodenvaihteen tietämillä Wanhan Rauman Hautauspalvelun, hänellä oli selvä tavoite: erottuminen kilpailijoista viimeisen päälle hiotulla, ystävällisellä ja hienovaraisella palvelulla.

– Tämä on sydämellä tekemistä. Koen, että asiakkaiden palveleminen on vahvuuteni ja että sovin tälle alalle. Ihmistuntemus on tärkein ominaisuus, sillä tunnetilojen aistiminen asiakaspalvelutilanteessa on ensiarvoisen tärkeää, rauhallinen ja empaattinen Kari Lehtonen sanoo.

Wanhan Rauman Hautauspalvelun hyvä palvelu henkilöityy vahvasti paikalliseen yrittäjään, jonka vahvuudet tulevat esiin heti kun ovesta astuu sisään.

– Tällä alalla tunnelma asiakaskohtaamisissa on yleensä hyvin herkkä. Olen pyrkinyt luomaan liiketilan miljöön sellaiseksi, että myös se henkisi rauhaa, Lehtonen kertoo.

Tähän tavoitteeseen Wanhan Rauman Hautauspalvelu on todella päässyt. Liiketila sijaitsee Vanhassa Raumassa Kauppakadulla tyylikkään persoonallisessa rakennuksessa, jonka sisätila on rauhallisen harmoninen.

– Olen huomannut, että miljööllä on iso merkitys. En olisi ikinä uskonut, että löydän näin sopivan tilan. Eräskin asiakas kommentoi, että tämähän on vähän kuin kirkkoon tulisi. Olen saanut kokonaisuudesta runsaasti kiitosta.

Vaikka Wanhan Rauman Hautauspalvelu on toiminut vasta tammikuusta lähtien, jo nyt on nähtävissä, että asiakkaita tulee hyvien suositusten perusteella.

Hienovaraisena tunteiden tulkkina toimimisen lisäksi yrittäjältä vaaditaan erittäin täsmällistä organisointikykyä. Yhä useampi asiakas haluaa Wanhan Rauman Hautauspalvelulta kokonaispalvelun, jossa on monta liikkuvaa osaa eikä herkässä tilanteessa ole virheisiin varaa.

– Asiakkaat ovat kovasti kiitelleet, miten hienosti surun keskellä kaikki järjestelyt hoituvat. Siitähän tässä on myös pitkälti kyse, että voin surun kohdatessa auttaa mahdollisimman ammattitaitoisesti.

Kokonaispalvelulla Kari Lehtonen tarkoittaa sitä, että asiakas voi halutessaan tilata Wanhan Rauman Hautauspalvelusta kaiken kukkien ja muistotilaisuuden ruokien tilaamisesta lähtien.

– Läheisen poismeno tuo tullessaan paljon surua, mutta samalla pitäisi hoitaa monta käytännön asiaa. Siksi yhä useampi arvostaa sitä, että luotettava hautaustoimisto hoitaa asiat yhdellä käynnillä, laulumiehenäkin tunnettu Lehtonen sanoo.

Wanhan Rauman Hautauspalvelu

  • Kari Lehtonen, 0400 774 343
  • kari.lehtonen@wrh.fi
  • Kauppakatu 26, Rauma (Hauenguano)
  • Toimisto: 050 443 7544
  • avoinna ma – pe klo 9.30–16.00, (varaamalla myös ilta- ja viikonloppuajat)
  • www.wrh.fi