Avioparin intiimi video karkaa maailmalle – Sex Tape osoittaa, miten vaikea on tehdä hyvää seksikomediaa

Jay (Jason Segel) ja Annie (Cameron Diaz) hakevat vipinää avioelämäänsä, mutta seksivideo päätyy aivan vääriin käsiin Sex tape -elokuvassa.
Jay (Jason Segel) ja Annie (Cameron Diaz) hakevat vipinää avioelämäänsä, mutta seksivideo päätyy aivan vääriin käsiin Sex tape -elokuvassa. Kuva: Sub

Sex Tape – kadonneen videon metsästys

★★ Seksi on iloinen asia, jota iso osa luomakuntaa harrastaa isommin ihmettelemättä. Hyvää seksikomediaa on kuitenkin hämmästyttävän vaikeata tehdä. Monen väkinäisen ja nolohkon yrityksen jatkeeksi asettuu myös Jake Kasdanin ohjaama kohellus, jossa avioparin intiimi kotivideo lähtee pilvipalvelun kautta muidenkin ihmeteltäväksi. Cameron Diaz ja Jason Segel tsemppaavat alikirjoitetuissa rooleissa parhaansa mukaan. Ensiesitys. (USA 2014)

Sub sunnuntai 17.11. klo 21.00

Up – kohti korkeuksia

★★★★★ Pixarin animaatioseikkailu on yksi parhaista lajissaan – ja lennokkain ainakin. Harmaahapsisen, äreän ja melkein kahdeksankymppisen Carlin kotitalo nimittäin kohoaa taivaalle ilmapallojen nostamana. Sukupolvet kohtaavat, kun kohti horisonttia ja tutkimattomia maailmankolkkia sattuu lähtemään myös nuori partiopoika Russell. Amerikan omalle mielensäpahoittajalle antoi äänen liki parin sadan sivuroolin konkari Ed Asner. (USA 2009)

Nelonen sunnuntai 17.11. klo 16.30

Fifty Shades Darker

★ Fifty Shades of Grey -elokuvan pikkutuhmat alistamisleikit saivat jatkoa kaamosaikaan sopivalla otsikolla. Jos on Subin Sex Tape -komedialla vaikeuksia suhtautua luontevasti seksuaalisuuteen, tuntuu tämän elokuvan ”housut jalassa” -erotiikka vieläkin vaivalloisemmalta. Juoni hölskyy kuin puolukka ropposessa, mutta kaihoava Christian (Jamie Dornan) yrittää valloittaa kaunista Anastasiaa (Dakota Johnson) elämäänsä. Ensiesitys. (USA 2017)

TV5 sunnuntai 17.11. klo 21.00