Hukutko kotipihan omenoihin? Näin hyödynnät hapokkaat hedelmät ruoanlaitossa ja säilöt vitamiinit talteen

Rapeana rouskuva omena-parsakaalisalaatti on syksyn suosikki. Vaihtelua siihen saat kokeilemalla erilaisia juustoja ja pähkinöitä. Vegaaniversio valmistuu käyttämällä kastikkeena vegaanista piparjuurimajoneesia ja jättämällä juusto pois.
Rapeana rouskuva omena-parsakaalisalaatti on syksyn suosikki. Vaihtelua siihen saat kokeilemalla erilaisia juustoja ja pähkinöitä. Vegaaniversio valmistuu käyttämällä kastikkeena vegaanista piparjuurimajoneesia ja jättämällä juusto pois. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Myöhäiskesän ja syksyn satoisaan sesonkiherkkuun ei voi olla törmäämättä puutarhoissa, toreilla ja kaupan hedelmäosastoilla. Valmistettuasi omenoista kaikki tutut suosikkireseptisi, tässä sinulle kopallinen uusia.