Jaajo Linnonmaa ja Heikki Paasonen innostavat kilpailijoita Nelosen visailuputkessa – tavoitteena on voitto ja rahaa

Jaajo Linnonmaa juontaa Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa. Heti sen jälkeen viihdysvuoroon tulee The Wall Suomi ja Heikki Paasonen.
Jaajo Linnonmaa juontaa Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa. Heti sen jälkeen viihdysvuoroon tulee The Wall Suomi ja Heikki Paasonen. Kuva: Nelonen

Haluatko miljonääriksi?

★★★ Jaajo Linnonmaa kannattelee Haluatko miljonääriksi? -tietokilpailuohjelmaa. Hän osaa mallikkaasti venyttää tietoa vastauksen oikeellisuudesta muun muassa naamaansa huolestuneesti rypistellen. Jos katsoja tietää oikean vastauksen, saattaa hänkin ruveta epäilemään itseään.

Kevätkauden avausjaksossa kilpailee julkkissisaruspareja. Voitot menevät hyväntekeväisyyteen. Mukana ovat Sauli ja Saana Koskinen, Roni ja Mike Bäck sekä Venla ja Joonas Saartamo.

Liikkeelle lähdetään paitojen kokomerkinnöillä.

Tuttuun tapaan kysymykset vaihtelevat aiheesta toiseen, kysymyksiä tippuu maantieteestä, historiasta ja yleistietoudesta. Visailu etenee kuin juna ihanneoloissa eli sopivan nopeasti. Katsoja ei pitkästy odottelemaan oikeaa vastausta, mutta ehtii hyvin miettiä itsekin, mikä neljästä vaihtoehdosta on oikein.

Haluatko miljonääriksi? oli viime vuonna Nelosen toiseksi katsotuin ohjelma. Sen keskikatsojamäärä oli Finnpanelin mukaan 770 000.

Nelonen launtai 16.2. klo 20.00

The Wall Suomi

★★★ Heikki Paasosen isännöimä visailuohjelma The Wall Suomi oli Finnpanelin tilastojen mukaan Nelosen kuudenneksi katsotuin ohjelma viime vuonna. Keskikatsojamäärä viikossa oli noin 600 000 henkeä.

Mummojengin tahdissa hyppien alkaa toinen kausi. Sekä juontaja Heikki että kilpailijat Tuula ja Sirpa eläytyvät innolla, mutta korkealla seinällä valoineen on ehkä liiankin iso rooli ohjelmassa.

Nelonen lauantai 16.2. klo 21.00