Jääkiekkoilijoilla on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poikkeuskevään vuoksi – Kärppä-valmentaja esittelee suosikkireseptinsä, jossa ei tingitä terveellisyydestä

Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä.
Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä. Kuva: Jarmo Kontiainen

Sarjassa puhutaan ruuasta ja ruokakulttuurista. Kärppien valmentaja Samppa Jaakola esittelee lempireseptinsä. Oulun Kärppien fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola on pilkkonut valmiiksi kasan bataatteja, jotka odottavat pääsyä uuniin yhdessä smetanahunnutetun kirjolohifileen kanssa. Vielä pari viikkoa sitten hän istui lounasaikaan joukkueen tähtien Jesse Puljujärven ja Juho Lammikon kanssa Oulun Raksilan jäähallin Kärppäklubilla lusikoimassa kermaista lohikeittoa.