Joonas Oksanen valmistuu keittiömestariksi pahimpaan mahdolliseen aikaan – Koronan talousvaikutukset uhkaavat kaataa nuorten työhaaveet vuosiksi

Restonomiopiskelija Joonas Oksanen viimeisteli koronakeväänä opinnäytetyönsä ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelmassa Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Aihe liittyi pienpanimoihin.
Restonomiopiskelija Joonas Oksanen viimeisteli koronakeväänä opinnäytetyönsä ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelmassa Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Aihe liittyi pienpanimoihin. Kuva: Arttu Laitala

Alkukeväällä 23-vuotiaalla Joonas Oksasella oli maa kadota jalkojen alta. Hän viimeisteli opinnäytetyötään Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa valmistuakseen keittiömestariksi ja etsi samalla töitä.