Kaksi poliisia haavoittui ampumistapauksessa Porvoossa – Median mukaan tekijät on saatu kiinni ison kiinniotto-operaation jälkeen

Lehtitietojen mukaan kiinniotto-operaatiossa oli mukana´panssariajoneuvoja (kuvassa) sekä helikopteri ja veneitä. Arkistokuva.
Lehtitietojen mukaan kiinniotto-operaatiossa oli mukana´panssariajoneuvoja (kuvassa) sekä helikopteri ja veneitä. Arkistokuva. Kuva: Arttu Laitala

Porvoossa sattui yöllä ampumavälikohtaus, jossa loukkaantui kaksi virkatehtävissä ollutta poliisia.

Tekijät on saatu kiinni varhain aamulla, kertoo Uusimaa-lehti verkkosivuillaan. Loukkaantuneet poliisit ovat sairaalahoidossa.

Eri medioiden mukaan tapahtumaan liittyi erittäin mittava poliisioperaatio, jossa oli mukana niin Karhu-yksikkö kuin Hevi-panssariajoneuvokin.

Ilta-Sanomien mukaan Porvoossa olivat käytössä lisäksi helikopteri sekä poliisin ja rajavartiolaitoksen venekalustoa. Lehti arvioi lähteisiinsä viitaten, että varsinainen ampumatapaus olisi sattunut Ölstensin teollisuusalueella.

Virallista tietoa tapahtumien kulusta ei ole annettu, ja poliisi on tiedottanut asiasta hyvin niukasti. Lisätietoa se lupaa aamukymmeneltä.