Kaksi runoilijaa ryhtyi kapinan nopeaa maailmaa vastaan ja alkoi kirjoittaa toisilleen kirjeitä matkoilta – Mutta voiko matkakirjeen kirjoittaa myös kotisohvalta?

Runoilijakaksikko Hannimari Heinon ja Kristiina Wallinin ystävyys alkoi sähköpostitse käydyistä keskusteluista. Toisensa he tapasivat vasta paljon myöhemmin. Myöhemmin sähköpostit vaihtuivat oikeiksi, pitkiksi kirjeiksi ja kahdeksi näistä kirjeistä kootuksi kirjaksi. Molemmat tunnustavat rakastavansa matkustamista.
Runoilijakaksikko Hannimari Heinon ja Kristiina Wallinin ystävyys alkoi sähköpostitse käydyistä keskusteluista. Toisensa he tapasivat vasta paljon myöhemmin. Myöhemmin sähköpostit vaihtuivat oikeiksi, pitkiksi kirjeiksi ja kahdeksi näistä kirjeistä kootuksi kirjaksi. Molemmat tunnustavat rakastavansa matkustamista. Kuva: Henrietta Soininen

Milloin olet viimeksi kirjoittanut matkalta kirjeen? Sullonut sen kirjekuoreen, liimannut päälle postimerkin ja vienyt postin kuljetettavaksi? Ajatuksella kirjoitettu lähetys olisi eittämättä vastaanottajalle aarre, mutta harva meistä kirjeitä enää harrastaa, tuskin edes postikortteja.