Masked Singer -panelisti Jenni Kokander: "Jatkuvasti huijatuksi tuleminen on vain hauskaa"

Toisella tuotantokaudella Masked Singerin turvatoimet ovat tiukentuneet entisestään, jotta hahmojen henkilöllisyys pysyisi salassa mahdollisimman pitkään. Hahmot esimerkiksi haettiin esittelyjakson nauhoituksiin studiolle muutaman kilometrin päästä autolla, jotta he olisivat katseilta piilossa.

Ohjelmassa esiintyy 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, Heidät on naamioitu päästä varpaisiin, ja myös heidän puheäänensä on muutettu.

He paljastavat palasia henkilöllisyydestään vähän kerrallaan vihjeiden ja lauluäänen muodossa. Ensimmäisessä jaksossa kuullaan muun muassa 007-tunnussävelmä Goldfinger, Happoradion Che Guevera, PMMP:n Rusketusraidat ja Alice Cooperin Poison.

Himpun verran enemmän tähtisadetta

Yleisön kanssa hahmojen henkilöllisyyksiä arvuuttelee neljä panelistia: Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola ja uutena Christoffer Strandberg.

– Arvailu on niin kutkuttavaa ja ihanaa, vaikka viime kaudella arvailuni menivät suurimmaksi osaksi ihan pieleen. Jatkuvasti huijatuksi tuleminen on vain hauskaa. Epätietoisuus ja mysteeri pitävät yllä innostusta, sanoo Kokander.

– Tässä ei tarvitse suorittaa mitään, vaan antaa tämän omituisen, kummallisen ohjelman viedä mukanaan.

Kunkin jakson päätteeksi studioyleisöltä vähiten ääniä saanut esiintyjä joutuu paljastamaan henkilöllisyytensä.

Kokander on myös vaikuttunut koreografioista ja show'sta.

– Tässä on niin hienoja shownumeroita ja uudella kaudella vielä himpun verran enemmän räjähdyksiä, tähtisadetta ja maagista maailmaa.

Masked Singer Suomi, MTV3 klo 19.30