Nelonen muokkaa The Voice of Finland-ohjelman jaksoja: Siinä on kunnianosoitus Olli Lindholmille

Olli Lindholmille tehdään kunniaa tulevissa Voice of Finland -jaksoissa.

Yö-yhtyeen perustajajäsen, keulakuva ja laulaja Olli Lindholm on kuollut. Yö-yhtye kertoo Twitterissä, että Lindholm menehtyi maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaskohtaukseen.

Lindholm oli yksi The Voice of Finland-laulukilpailun tuomareista yhdessä Anna Puun, Redraman sekä Toni Wirtasen kanssa. Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sai tiedon suru-uutisesta tiedotusvälineiden kautta. The Voice of Finlandin esittäminen televisiossa jatkuu.

– Meillä on etukäteen nauhoitettuja jaksoja 29. maaliskuuta saakka. Suunnitelmissamme on esittää niitä normaalisti, Toivonen sanoo.

Hänen mukaansa torstaina esitettävää The Voice of Finlandin jaksoa muokataan siten, että siinä on mukana kunnianosoitus Lindholmille.

– Teemme katsojille selväksi, että jaksot ovat etukäteen nauhoitettuja. Rakennamme siihen ympärille kunnianosoituksen Olli Lindholmille.

The Voice of Finlandin kahdeksas kausi alkoi perjantaina 4. tammikuuta. Ohjelma tavoitti tuolloin 985 000 katsojaa. Keskikatsojamäärä oli 702 000 katsojaa.

Toivosen mukaan myöhemmin on aika pohtia sitä, millaisia muutoksia ohjelmaan tehdään, kun ennalta nauhoitetut ohjelmat on esitetty.

Lisää aiheesta

Yöstä erotettu basisti Jay Lewis Lindholmin kuolemasta: "Järkytys poisti mielestäni kaikki negatiiviset asiat"

Porin Ässät pitää hiljaisen hetken Olli Lindholmin muistoksi – Hänet tunnettiin myös suurena Patasydämenä

Jääkiekkoseura Porin Ässät kunnioittaa Olli Lindholmin, suuren Patasydämen muistoa – huomisessa HPK-ottelussa hiljainen hetki

Muusikot järkyttyivät Olli Lindholmin kuolemasta: "Järkyttävä uutinen kauniiseen talvipäivään"

Porissa suruliputus tänään Lindholmin muistolle

Yö-yhtyeen Olli Lindholm on kuollut – Yhtye: Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri

Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm on kuollut 54-vuotiaana – Voice of Finlandin nauhoitettuja jaksoja muokataan