Nyt puhuu salaperäinen menestyskirjailija Elena Ferrante: "Pikkutyttönä valehtelin paljon ja minua usein rangaistiin valheistani"

Elena Ferrante tuli tunnetuksi neljä teosta käsittävällä Napoli-sarjallaan, joka kertoo kaunistelematta Lilan ja Elenan ystävyydestä ja kasvusta. Siitä on tehty myös tv-sarja Loistava ystäväni (My Brilliant Friend), jossa nuorta Lilaa esittää Ludovica Nasti ja Elenaa Elisa Del Genio. Sarja on katsottavissa suoratoistopalvelu HBO Nordicilla.
Elena Ferrante tuli tunnetuksi neljä teosta käsittävällä Napoli-sarjallaan, joka kertoo kaunistelematta Lilan ja Elenan ystävyydestä ja kasvusta. Siitä on tehty myös tv-sarja Loistava ystäväni (My Brilliant Friend), jossa nuorta Lilaa esittää Ludovica Nasti ja Elenaa Elisa Del Genio. Sarja on katsottavissa suoratoistopalvelu HBO Nordicilla. Kuva: Copyright: eduardo_castaldo

Italialaisen menestyskirjailijan Elena Ferranten henkilöllisyydestä on vuosikausia esitetty arvauksia, eikä Ferrante – tai salanimen taakse mahdollisesti kätkeytyvä kirjoittajaryhmä – yleensä anna haastatteluja.