Oletko jo kokeillut lanttunuudeleita, valkojuuritahnaa, raitajuurisalaattia tai punajuuribrownieta? Kokosimme 10 parasta juuresreseptiä

Uunissa paahdettaessa kasvisten maku pyöristyy ja voimistuu. Uskalla käyttää myös uusia kasviksia, ja tarjoa ne vaihteeksi risoton kera.
Uunissa paahdettaessa kasvisten maku pyöristyy ja voimistuu. Uskalla käyttää myös uusia kasviksia, ja tarjoa ne vaihteeksi risoton kera. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Pellillinen paahdettuja uunijuureksia tai sosekeitto, klassiset nauris, lanttu ja palsternakka pieninä kuutioina arkisissa keitoissa ovat tuttujakin tutumpia reseptejä. Juurekset taipuvat paljon muuhunkin. Voisitko tänä syksynä tutustua vaikka joka viikko lähemmin yhteen juurekseen?