Pääministeri Sanna Marin meni naimisiin lauantaina – Häitä juhlittiin Kesärannassa

Pääministeri Sanna Marinista ja hänen puolisostaan Markus Räikkösestä julkaistiin sunnuntaina hääkuva valtioneuvoston verkkosivuilla.
Pääministeri Sanna Marinista ja hänen puolisostaan Markus Räikkösestä julkaistiin sunnuntaina hääkuva valtioneuvoston verkkosivuilla. Kuva: Valtioneuvosto

Pääministeri Sanna Marin ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen ovat menneet naimisiin lauantaina 1. elokuuta. Häistä kerrotaan valtioneuvoston tiedotteessa sekä Marinin Facebook-sivuilla. Häitä juhlittiin pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa Helsingissä.

– Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan jakaa elämäni rakastamani ihmisen kanssa. Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon, jakaneet ilot ja surut, ja tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä, Marin kommentoi Facebookissa.

Häissä oli vieraita yhteensä 40 henkeä. Juhliin osallistuivat vain parin läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Marin ja Räikkönen ovat olleet yhdessä 16 vuotta ja heillä on 2,5 vuotias tytär. Räikkönen työskentelee tamperelaisessa markkinointialan yrityksessä.