Uranaisella on mies jokaiselle viikonpäivälle – humoristisessa uutuussarjassa juonittelevat miehet

Krista Kosonen esittää Mister 8 -sarjassa pelinaista, jonka huomioista miehet kilvoittelevat. Kahdeksan ihmisen parisuhteessa on silti pakko mennä jotain jossain vaiheessa pieleen.
Krista Kosonen esittää Mister 8 -sarjassa pelinaista, jonka huomioista miehet kilvoittelevat. Kahdeksan ihmisen parisuhteessa on silti pakko mennä jotain jossain vaiheessa pieleen. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Mister 8

★★★ Jotta erottuisi joukosta, pitää olla erilainen. Menee hetki ennen kuin Mister kasista pääsee jyvälle, mutta jahka homma pääsee lentoon, sarja on sopivan virkistävä.

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Mister 8 on tumman huumorin ja juonittelun sävyttämä kahdeksanosainen kertomus Mariasta (Krista Kosonen), jolla on mies jokaiselle viikonpäivälle.

Uranainen saa mitä haluaa, mutta ei miehilläkään ole valittamista. Kun parisuhteelle uhraa viikosta vain yhden päivän, jää kaikille miehille kuusi päivää aikaa harrastaa.

Ei kovin uskottava

Ongelmia syntyy yllättäen vasta, kun yksi miehistä oikeasti rakastuu.

Kosonen on vakuuttava pelinainen, ja Marian huomiosta kilvoittelevat miehet sopivan yksinkertaisia. Kahdeksan ihmisen parisuhteessa on silti pakko mennä jotain jossain vaiheessa pieleen.

Kovin uskottava mustavalkoinen sarja ei ole, ja juonikin on katsojan alkuhämmennyksen jälkeen jokseenkin ennalta arvattava.

Stereotypiat miestyypeistä jylläävät, mutta se lienee myös sarjan tarkoitus. Kun perinteisessä parisuhteessa viikko jaetaan kahden ihmisen sijaan kahdeksan henkilön kesken, moni tavallinen asia näyttäytyy kovin huvittavana.

Syvälliseksi nykyparisuhteiden analyysiksi sarja ei yllä, vaikka aineksia siihen olisi ollut olemassa. Toisaalta on mukavaa, että kerrankin miehet ovat niitä, jotka juonittelevat. Keskiössä on Pekka Strangin näyttelemä insinööri-Juho, joka haluaa raivata muut miehet Marian elämästä pois.

Kososen roolihahmon, Marian huomiosta kilvoittelevien näyttelijöiden kaartiin kuuluvat Strangin lisäksi Amir Escandari, Chike Ohanwe, Olli Rahkonen, Joonas Saartamo, Ville Tiihonen, Jari Virman ja Elias Westerberg.

Elisa Viihde Viaplay