Uutuusdokumentti esittelee ristiriitaisen Jere Karalahden: "Pahin peto sisällä rauhoittui" – Mutta onnistuuko päihderiippuvaiselta kohtuukäyttö?

 Olen tehnyt itseni kanssa kauhean määrän duunia ja oivaltanut elämää ihan eri tavalla. Nuorena vedin just niin kuin itse halusin ja täysillä, sanoo ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti. Hänestä kertova dokumenttielokuva ilmestyy helmikuun alussa.
Olen tehnyt itseni kanssa kauhean määrän duunia ja oivaltanut elämää ihan eri tavalla. Nuorena vedin just niin kuin itse halusin ja täysillä, sanoo ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti. Hänestä kertova dokumenttielokuva ilmestyy helmikuun alussa. Kuva: Arttu Laitala

Vaarallinen. Hyväsydäminen. Ristiriitainen. Macho. Muun muassa näillä sanoilla ihmiset kuvailevat ex-jääkiekkoilija Jere Karalahtea uutuusdokumentissa. Huumausainerikoksista tuomittu ja joukkueiden sääntöjä rikkonut Jere Karalahti on ollut testi jääkiekon moraalille. Kuinka paljon voi katsoa läpi sormien ilman, että systeemi rapautuu? Monen mielestä Karalahden kohdalla katsottiin liikaa. Varsinkaan HIFK:ssa kaikki eivät halunneet edes osallistua dokumentin tekoon.