"Varauksia vain tuli ja tuli" – Koronavuosi yllätti Airbnb-mökkiä Seinäjoella vuokraavan Heli Höökin, ei ehtinyt olla itse mökillä yhtään viikonloppua

Heli Höökillä ei ollut mökilleen tarpeeksi käyttöä, joten ystävä yllytti kokeilemaan vuokrausta. Höök pitää Airbnb:tä turvallisena vuokraustapana. Ongelmia ei ole majoittujien kanssa ollut, mutta jos niitä tulisi, Höök uskoo saavansa Airbnb:stä apua.
Heli Höökillä ei ollut mökilleen tarpeeksi käyttöä, joten ystävä yllytti kokeilemaan vuokrausta. Höök pitää Airbnb:tä turvallisena vuokraustapana. Ongelmia ei ole majoittujien kanssa ollut, mutta jos niitä tulisi, Höök uskoo saavansa Airbnb:stä apua. Kuva: Jouko Hanninen

Heli Höök laittoi Seinäjoella, tarkemmin Peräseinäjoella, sijaitsevan mökkinsä Airbnb-verkkoalustan kautta vuokralle vajaa vuosi ennen korona-aikaa. Ensimmäinen vuokrakesä 2019 täytti odotukset. Varauksia oli pääosin viikonloppuisin. Koronavuosi sen sijaan räjäytti potin.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Asuntokauppa ei hyytynyt joulukuussakaan: "Jos töitä jatketaan edelleen kotona, se tietää meidän alallemme hyvää"

Vain tilaajille Asuntokaupassa siirryttiin yksityisnäyttöihin: "Todelliset ostajat ovat edelleen liikkeellä, mutta asuntojen huvikseen katseleminen vähentyi heti"