Uusia
näkymiä. Joka päivä.

Länsi-Suomi on täynnä ajankohtaista ja monipuolista luettavaa ihan kaikille. Valitse sinulle sopivin lukupaketti alta ja tilaa!    

LS Viikko: 3+1 kk 84 €

 • tähtijutut tilaajille
 • painettu lehti ti, to, pe, la ja su
 • digitaalinen näköislehti
  ti, to, pe, la ja su
 • näköislehtiarkisto
 • tilaajaedut


84 €

Tilaa

LS Digi

 • tähtijutut tilaajille
 • digitaalinen näköislehti
  ti, to, pe, la ja su
 • näköislehtiarkisto
 • tilaajaedut

LS Viikonloppu

 • tähtijutut tilaajille
 • painettu lehti pe, la ja su
 • digitaalinen näköislehti
  ti, to, pe, la ja su
 • näköislehtiarkisto
 • tilaajaedut

LS Viikko

 • tähtijutut tilaajille
 • painettu lehti ti, to, pe, la ja su
 • digitaalinen näköislehti
  ti, to, pe, la ja su
 • näköislehtiarkisto
 • tilaajaedut

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelupiste

(tilaukset, yksityishenkilöiden ilmoitukset)

Susivuorentie 2, 26100 Rauma
puh. 010 83361 (arkisin klo 8–16)

Lukijamarkkinointi

Susivuorentie 2, 26100 Rauma
Ma-pe klo 8-16 palvelee maksuton palvelunumero 0800 39 8338.

Tiina Rintanen, asiakkuuspäällikkö puh. 010 8336 204
Riikka-Liisa Valtonen puh. 010 8336 205

Maksuton palvelunumero puh. 0800 39 8338 ma-pe klo 8–16
Palvelusivut (osoitteenmuutokset, jakelunkeskeytykset ja palautteet)

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@lansi-suomi.fi

Tilaajaedut

1. DIGITAALINEN LUKUOIKEUS

Kaikkiin Länsi-Suomen tilauksiin – LS Viikko ja LS Viikonloppu, kestotilaus ja määräaikainen – kuuluu painettujen lehtien lisäksi kaikki Länsi-Suomen digitaaliset sisällöt: ls24.fi:n tähtijutut tilaajille, LS-näköislehti (ti, to, pe, la ja su) sekä LS-näköislehtiarkisto vuodesta 2005 alkaen.

Länsi-Suomen lukuoikeuden voi tilata myös pelkästään diginä (LS Digi). Lehden digitaaliset sisällöt löytyvät kootusti verkkosivujen lisäksi myös Länsi-Suomen sovelluksesta, jonka voi ladata maksutta sekä App Storesta että Googlen Play-kaupasta. Sovelluksesta löytyy Länsi-Suomen tilaajien LS-etukortti.

Jos olet jo Länsi-Suomen tilaaja, mutta et ole vielä aktivoinut digitaalista lukuoikeuttasi, voit tehdä sen aktivointisivulla. Aktivointiin tarvitset asiakasnumerosi. Samalla sinun tulee rekisteröityä digipalveluiden käyttäjäksi, jotta voit jatkossa kirjautua sisään omilla tunnuksillasi.

2. LS-ETUKORTTI

Kaikki Länsi-Suomen tilaajat (LS-tilaajat) saavat LS-etukortin, jossa on paljon paikallisia etuja muun muassa tapahtumiin, ravintoloihin ja palveluihin. LS-etukortti ja voimassa olevat tilaajaedut löytyvät LS-sovelluksesta.

Printtilehden kestotilaajat (LS-kestotilaajat) saavat lisäksi muovisen etukortin, vuosittaiset etukupongit ja erikoisetuja.

3. ILMOITUSEDUT

Länsi-Suomen printtilehden kestotilaajana (LS-kestotilaaja) saat vuosittain:

 • kuvallisen merkkipäiväilmoituksen puoleen hintaan Länsi-Suomi -lehteen ja
 • kaksi ilmoitusta Kaikkien kauppapuodissa -osioon hintaan 3 €/ilmoitus.

4. MUUT EDUT printtilehden kestotilaajille (LS-kestotilaaja)

 • Maksuton jakelunkeskeytys, minimiaika 7 päivää ja maksimiaika 3 kk. Jakelunkeskeytys siirtää tilauksen seuraavan laskutusjakson alkua eteenpäin. Painetun lehden jakelunkeskeytysaikana tilaajalla on maksutta kaikki oikeudet kaikkiin digisisältöihin.
 • Samassa taloudessa asuvalle rinnakkaiskortti veloituksetta.
 • Ylimääräinen kesälehti -50 %.
 • Automaattinen osallistuminen kaikkiin lukija-arvontoihin.
 • Länsi-Suomi -tuotteita 20–30 % alennuksella.

Muistathan, että kestotilaus on aina edullisin tapa tilata Länsi-Suomi.
Ja kestotilaajalla on parhaat edut!

Kaikissa tilauksiin ja tilaajaetuihin liittyvissä asioissa palvelemme sinua puhelimitse ma–pe klo 8–16 puh. 0800 39 8338 (maksuton palvelunumero).

Tilausehdot

Sanoma Media Rauma Oy:n kustantama sanomalehti Länsi-Suomi julkaistaan pääsääntöisesti viitenä päivänä viikossa tiettyjä juhlapyhiä tai muita vastaavia päiviä lukuun ottamatta. Ilmestymättömät päivät ovat tarkistettavissa täältä. Länsi-Suomi voi sisältää erilaisia kaupallisia liitteitä.

Tilausvaihtoehdot

LS Viikko ja LS Viikonloppu -paketteihin kuuluu painettujen lehtien lisäksi kaikki Länsi-Suomen digitaaliset sisällöt: ls24.fi, tähtijutut tilaajille, LS-näköislehti (ti, to, pe, la ja su), LS-näköislehtiarkisto vuodesta 2005 alkaen sekä LS-etukortti, jossa on kuukausittain vaihtuvia paikallisia etuja.

LS Digi -pakettiin kuuluvat kaikki edellä mainitut, lukuun ottamatta painettuja lehtiä.

Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista niin kauan kuin itse haluat. Tilaus laskutetaan sovituin välein kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaan. Kestotilaus on aina edullisempi kuin määräaikaistilaus. Kerran vuodessa maksettava kestotilaus on edullisin tilausvaihtoehto. Uudeksi kestotilaukseksi katsotaan talous, johon ei kestotilausta ole tilattu kuuteen kuukauteen.

Postitetun laskun paperilaskulisä on 2.90 €/lasku.

Lehden jakelu ja vastuu virheistä

Levikkialueellaan paperilehti jaetaan tilaajalle ilmestymispäivänä paikkakuntakohtaisen jakeluaikataulun ja -tavan mukaisesti. Jakeluaikataulu- ja tapa voivat vaihdella kunnan tai saman postinumeron sisällä. Pidätämme oikeuden jakelutavan muutoksiin. Juhlapyhien yhteydessä paperilehdellä voi olla poikkeavia ilmestymispäiviä tai lehti ei ilmesty.

Muille alueille paperilehti toimitetaan kuljetusten ja jakelun mahdollistamalla nopeudella Postin perusjakelussa. Viikonlopun ja arkipyhien lehdet pyritään toimittamaan seuraavana arkipäivänä, kuitenkin Postin mahdollistamalla aikataululla.

Säätila, tieolot tai muut poikkeukset voivat vaikuttaa jakeluaikatauluun.

Lehden vastuu rajoittuu ensisijaisesti toimittamatta jääneen paperilehden tai sen liitteen toimittamiseen normaalijärjestelyin tilaajalle mahdollisimman pikaisesti.

Edellä esitetyn lisäksi emme korvaa tilaajalle jakeluhäiriöstä tai lehden toimittamatta / ilmestymättä jäämisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, kustannuksia tai välittömiä tai välillisiä vahinkoja.

Tilaukset toimitetaan force majeure varauksin (lakko, tuotannolliset häiriöt yms.) ja ylivoimaisen esteen takia julkaisematta tai toimittamatta jääneistä lehdistä ei suoriteta hyvitystä.

Painoteknisistä syistä painojäljessä voi olla poikkeamia, näistä poikkeamista emme vastaa.

Lehden tilaaja vastaa siitä, että asiakkaan nimi- ja osoitetiedot on merkitty selkeästi postilaatikkoon tai -luukkuun, sekä siitä että lehden jakajalla on aina esteetön pääsy postilaatikolle tai -luukulle.
Pohjoismaiden ulkopuolelle Länsi-Suomen painetun lehden voi tilata vain tilaajapalvelustamme, jolloin tilausmaksuun lisätään voimassa oleva postimaksu.

Tilauksen irtisanominen

Asiakas voi vaihtaa tilausmuotoa tai päättää kestotilauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Määräaikaista tilausta ei voi päättää kesken sopimuskauden. Asiakas voi kuitenkin, milloin tahansa, siirtyä kestotilaajaksi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Määräaikaisen tilauksen voi tarvittaessa siirtää toiselle henkilölle tai keskeyttää lehden jakelun, mutta emme hyvitä tai palauta rahaa toimittamatta jäävistä tuotteista.

Koska kestotilaus laskutetaan jaksoissa, kätevintä on päättää kestotilaus maksetun laskutusjakson loppuun. Asiakkaan tulee ilmoittaa tilauksen peruuttamisesta kaksi viikkoa ennen seuraavan laskutusjakson alkamista

Jos tilaus päätetään kesken tilausjakson, veloitamme jo toimitetuista tuotteista hinnaston mukaisen maksamattoman osan tai palautamme tilaajalle tilausjakson maksetusta summasta jäljelle jääneen osan. Veloitamme 12 € suuruisen käsittelymaksun rahan palautuksesta pankkitilille. Kampanjaedut lakkaavat tilauksen päättyessä.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus.

Tilaajapalvelu:
maksuton palvelunumero puh. 0800 39 8338 (ma-pe klo 8–16) tai sähköposti: tilaukset@lansi-suomi.fi