Luokkakokous 2 ennakkoensi-ilta houkutteli Wirvoitusjuomatehtaan varastosaliin tuhatpäisen yleisön - katso kuvat ja videotunnelmat

Juomat saivat väistyä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan varastosalista, kun tilaan kasattiin torstaina tuhannen tuolin katsomo Luokkakokous 2 - Polttarit -elokuvan ennakkoensi-iltaa varten.

Vaikka elokuvan näyttelijät Jaajo Linnonmaa ja Kalle Lamberg eivät ennakkoon ilmoitetusta poiketen saapuneet paikalle, tuottaja Jesse Fryckman ja ohjaaja Taneli Mustonen ennättivät elokuvan jälkeen juttelemassa yleisölle.

Ennakkoensi-ilta oli osa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan ja Solarfilms-elokuvayhtiön yhteistyötä. Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka kertoo, että ensialkuun elokuvanäytökselle etsittiin sopivaa tilaa muualta, mutta tarpeeksi isoa tilaa ei löytynyt Laitilasta toista.

Wirvoitusjuomatehtaan tuotanto keskeytettiin elokuvan esittämisen vuoksi, ja se on tarkoitus käynnistää jälleen perjantaina.

- Huomenna laitetaan varasto takaisin kondikseen, Aarikka suunnitteli torstai-iltana.

Luokkakokous 2 houkutteli Laitilaan liki 1000 katsojaa. Kuvat: Esa Urhonen Rami Aarikka isännöi elokuvailtaa. Illan aikanan napattiin selfieitä... Useampiakin selfieitä. Paikat täyttyivät liki viimeistä myöden. U:gilaiset naiset jättivät sulkapallovuoron väliin ja tulivat elokuviin. Nopeimmat ehtivät eturiviin.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.