"Me ei olla julkista omaisuutta" – Big Brother -kilpailijat vetoavat asiallisen verkkokeskustelun puolesta

– Millaisia ajatuksia sulle on tullut nettikeskusteluihin liittyen Big Brother Suomi -ohjelmaan? Tarina kysyy videon alussa.

Tämän jälkeen reality-ohjelman uusimmalle kaudelle osallistuneet asukkaat yksi kerrallaan herättelevät verkkokeskustelijoita miettimään ennen haukkujen tai solvausten kirjoittamista.

Esimerkiksi ohjelmaan osallistunut raumalainen Mira toi jo talossa asuessaan julki sen, miten hän on vuosien varrella painiskellut heikon itsetuntonsa kanssa.

– Netissä kun kirjotellaan, kannattaa aina miettiä miltä tuntuisi jos sulle sanottaisiin niin. Kommentit ei aina kohdistu ihmisen persoonaan vaan ulkonäköön. Mitä jos ihmisellä on jo ongelmia oman ulkonäön tai itsetunnon kanssa? Sit sä meet ja sanot et se on ihan paskaa, Mira kuvailee.

Kaupunkilehti Raumalaisen haastattelussa Mira kertoi, ettei häntä haittaa olla esimerkiksi yhteiskuvissa ihmisten kanssa, mutta salakuvaaminen ei tunnu omassa arjessa mukavalta.

Lisää aiheesta

BB-kausi lukuina: 2,6 miljoonaa suomalaista katsoi paluun tehnyttä Big Brother -realitya

"Ristus mikä reissu!" – Miran kuusiviikkoinen BB-taival tuntui kuudelta kuukaudelta

Miran BB-taival kesti kuusi viikkoa: "Paljon Miraa jäi puuttumaankin, koska talon ihmiset olivat niin eri maailmasta kuin mun läheiseni"

Raumalainen Mira asteli Big Brother -taloon: "Tää on niitä harvoja hetkiä, kun mä menen sanattomaksi"