Miksi loppiaista vietetään? – Raumalla pääsee vielä laulamaan Kauneimpia joululauluja

Joulun pyhät alkavat olla ohitse, mutta vielä on jäljellä yksi jouluun liittyvä lomapäivä, jonka jälkeen arkinen aherrus vasta alkaa. Mutta miksi loppiaista vietetään? 

Loppiainen lopettaa joulupyhien sarjan, mutta Raumalla pääsee vielä uppoutumaan jouluiseen tunnelmaan, kun joulukauden viimeinen Kauneimmat joululaulut -tilaisuus alkaa maanantaina 6.1. klo 16 Unajan seurakuntakodilla (Unajantie 332). Laulamisen lomassa tarjoillaan loppiaiskahvit.

Ruotsinkielisiä joululauluja pääsee laulamaan puolestaan loppiaisaattona perinteisessä Vackraste julsångerna -joululaulutapahtumassa Kuapplassa (Jokiranta 5) 5. tammikuuta klo 15.

Loppiaisaaton joulukonsertissa ohjelmassa on klassisia joululauluja Nuortentalolla. Konsertti järjestetään sunnuntaina 5. tammikuuta kello 15. Konserttiin on vapaa pääsy. Joulukonsertin ohjelmasta vastaavat sopraano Katja Vaahtera, baritoni Sauli Ahvenjärvi ja pianisti Antti Laihi, joka on myös sovittanut joululauluja. Konsertin järjestää SPR:n Ruokaa ja kohtaamisia -hanke. Nuortentalo sijaitsee Keskuspuiston laidalla, Hallikatu 12.

Lisää aiheesta

Loppiaisena luvassa hieno ulkoilusää