Video: Reiman poistomyynti alkoi – jono kiemurteli pihalla ja ovien avauduttua sisään rynnättiin juoksuaskelin

Ovet avautuvat ja jonon ensimmäiset asiakkaat sujahtavat sisään. Ostoskärryt napataan lennosta mukaan ja puolittaisilla juoksuaskelilla harpotaan kohti halutuimpia tuoterekkejä. Pöydältä kaapataan kärryihin summamutikassa sylillinen lastenvaatteita – myöhemmin ehtii katsomaan koot ja tyylit tarkemmin.

Reiman varastontyhjennysmyynti polkaistiin keskiviikkona vanhan Iskun tiloissa vauhdilla käyntiin. Kun ovet aukesivat yhdeksältä, olivat ensimmäiset jonottajat saapuneet ovien taakse jo kahdeksan maissa.

Reiman poistomyynnit alkoivat hulinameiningeissä keskiviikkona. Pop up -myymälä on avoinna lauantaihin asti. Kuva: Pekka Lehmuskallio

– Poistomyyntejä on järjestetty ennen Kankaanpäässä, joten Raumalla myyntitapahtuma on nyt ensimmäistä kertaa. Totta kai jännitti, että löytävätkö ihmiset Raumalle, mutta hyvältähän tämä vaikuttaa, alkuhuumaa seurannut Logistikas Hankinta Oy:n liiketoimintapäällikkö Johanna Lainio kuvaili.

Reiman varasto on sijainnut Logistikaksen tiloissa Lakarissa viime keväästä asti.

– Neljän päivän aikana keskiviikosta lauantaihin poistomyynneissä liikkuu noin 25 000 vaatetta, joten tämä on sekä logistisena että kaupallisena suorituksena melkoinen ponnistus, Lainio kertoo.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.

Lisää aiheesta

Reima tyhjentää varastoaan tällä kertaa Raumallakin

Reiman varasto muuttaa keväällä Kankaanpäästä Raumalle