Näin hankit uuden LS Päivän lehti -sovelluksen

Lataa Länsi-Suomen Päivän lehti -sovellus tabletillesi tai älypuhelimellesi sovelluskaupasta (App Store, Windows Store, Google Play). Löydät sovelluksen sovelluskaupasta nimellä "länsisuomi". Sovelluksen lataaminen ja käyttö on ilmaista.

Sovelluksen voi ladata, vaikkei olisi lehden tilaaja. Tällöin sovelluksessa pystyy selaamaan esimerkiksi Länsi-Suomen liitteitä, kaupunkilehti Raumalaista ja klikkaamaan Marva Median verkkosivujen uusimpia uutislinkkejä, mutta Länsi-Suomen lehteä sovelluksessa ei ilman tilausta saa näkyviin.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, tunnistaudu sovelluksessa tilaajaksi aktivoimalla tilisi. Mikäli olet jo aktivoinut tilisi esimerkiksi Länsi-Suomen verkkosivuilla, voit kirjautua suoraan sisään. Tilin aktivoimiseen tarvitset asiakasnumerosi ja postinumerosi. Asiakasnumerosi löydät tilauslaskusta tai kestotilaajan etukortista.

Tilin aktivoiminen pitää tehdä vain kerran, minkä jälkeen sisäänkirjautuminen onnistuu eri laitteilla niin verkkosivuilla kuin sovelluksessakin.

Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme: tilaukset@marvamedia.fi tai soita maksuttomaan palvelunumeroomme 0800 39 8338 (ma-pe klo 8-16).