Meren vuosi 2020 -pyöräily alkaa Raumanmeren rannoilla

Meren vuosi 2020 -pyöräily järjestetään Raumanmeren rannoilla 2.5.–30.6.

Koronakriisin aikaan on tavallistakin tärkeämpää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja elämänilosta. Tarkoituksena on harrastaa liikuntaa kauniissa kevätilmassa ja ennenkaikkea turvallisesti. Pyöräily on yksi Satakunnan sairaanhoitopiirinkin poikkeusaikoihin suosittelema liikuntamuoto.

NÄIN OSALLISTUT

  • Osallistumiskortteja voi noutaa kauppakeskus Potkurista (Kauppakatu 3) tai voit osallistua myös kokonaan sähköisesti alla olevalla lomakkeella.
  • Rauman rannoilta löytyy viisi asemapaikkaa, joihin voi pyöräillä. Kaikilla asemilla on toimintaohjeet. Esimerkiksi Petäjäksen nuotiolla saa olla samanaikaisesti vain oma perhe.
  • Merkitse korttiin tai verkkolomakkeeseen paikat, joissa olet vieraillut pyöräillen.
  • Osallistumiskortit tulee palauttaa 3.7. Potkuriin ja tällöin loppuu myös sähköinen vastausaika.
  • Korttien ja lomakkeiden palauttaneiden kesken arvotaan palkintoja.

Koronapyöräily liittyy sanomalehti Länsi-Suomen Meren vuosi 2020 -teemavuoteen. Länsi-Suomi lahjoittaa vuonna 2020 kaikista uusista digitilauksistaan 5 prosenttia Iämeren suojelutyöhön. Lue lisää täältä.

Pyöräreitti onkin suunniteltu niin, että sen varrella on mahdollisuus nähdä aavaa merta, salmia, lahtia ja saaria.

Pyöräilyn aikana osallistujien toivotaan havainnoivan ympäristöä, merta, luontoa, historiaa ja ylipäätään kaikkea mitä matkalla kohtaa. Mikäli havainnoista tulee mieleen kysymyksiä, niitä voi lähettää sähköpostilla: toimitus@lansi-suomi.fi – pyrimme hakemaan asiantuntijan vastaamaan.

Pyöräilytempauksessa ovat mukana Sanomalehti Länsi-Suomi, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Rauman seurakunta, Rasti-Lukko, Rauman meripelastusseura, Rauman yrittäjät, Rauman partiolaiset ja Rauman kaupunki.

Osallistumalla arvontaan vahvistat lukeneesi ja hyväksyneesi Marva Media Oy:n Kilpailu- ja arvontarekisterin tietosuojaselosteen.