Ari Anteroisen kappale mukana Finnradion Top20 -vuosiäänestyksessä

Ari "Anzu" Anteroisen artistiura jatkuu uudella musiikkivideolla Vien pikkuveljen kotiin -kappaleesta. Kappale on myös mukana Finradion äänestyksessä.
Ari "Anzu" Anteroisen artistiura jatkuu uudella musiikkivideolla Vien pikkuveljen kotiin -kappaleesta. Kappale on myös mukana Finnradion äänestyksessä. Kuva: Juha Sinisalo

Raumalainen artisti Ari "Anzu" Anteroinen on mukana FinnRadion Suomi Soi TOP 20 -vuosiäänestyksessä kappaleellaan Vien pikkuveljen kotiin.

Äänestys on käynnissä keskiviikkoon saakka.

Äänestää voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen suomisoiaanestys@gmail.com kirjoittamalla viestikenttään numeron 3 ja Anzu.

Vien pikkuveljen kotiin -kappaleesta julkaistiin joulukuussa video, joka kuvattiin Kortelan ABC:llä ja sen lähistöllä olevalla pysäkillä.

– Avustajiksi videolle pyysin ryhmän sukulaisia ja ystäviä. Mukana on myös Kortelan musiikkiguru Kai ”Kaitsu” Engren, Anteroinen kertoo.

Video on kuvattu 360 asteen kameralla ja time laps -tekniikalla.

Biisin takaa löytyvät sävellyksen tehnyt Rami Kangas, sanoituksesta vastaava Jari Salonen sekä sovituksen tehnyt Mika Peltonen.

– Laulun tarina ei siis ole omakohtainen, mutta moni kuulija on löytänyt niin sanotusti kosketuspintaa siitä, kuten minäkin, Anteroinen kertoo.

Soittajina videolla ovat Peltosen (kitara, basso) lisäksi Timo Koskinen (rummut), Kalle Alatalo ja Taija Nummijärvi (viulu).

Vien pikkuveljen kotiin on Anzun kolmas video. Ensimmäinen tehtiin kappaleesta Baaritiskin rippituoli ja toinen kappaleesta Täällä. Kappaleet ovat Youtubessa.