Dominon syksyssä otetaan miehistä mittaa – lavalle nousee iso joukko räppäreitä

Dominon keikkasyksyn käynnistelee Gettomasa. Kuva: Mikko Kaunisto

Yökerho Domino on julkaissut syksyn keikkakattauksensa. Loppuvuonna Dominon lavalle nousee ainoastaan miesartisteja, joista suurin osa solahtaa räppigenreen.

Keikkasyksyn korkkaa 7.9. Leijonien kultajuhlissakin huomiota kerännyt Gettomasa. Mies tunnetaan muun muassa kappaleistaan Lössi ja Muijii Stadis.

Syyskuussa Raumalle saapuu vielä myös Mäkki, joka vetää oman shownsa 20.9. Mäkki on ollut ahkera vierailija muiden suomalaisten artistien kappaleilla. Miehen omasta tuotannosta kuunnelluimpia kappaleita ovat muun muassa Juoppokuski ja Mixet Tahdo.

Lokakuussa Raumalle vieraaksi saadaan viimeksi RMJ:ssä esiintynyt Stereo (25.10.) ja vastikään kesällä uutta musiikkia julkaissut Petri Nygård (11.10.).

Marraskuussa Dominon liveiltojen tahti kiihtyy, kun keikkoja on kuun jokaisena viikonloppuna. Kuun keikkaputken käynnistelee Lukas Leon (1.11.), häntä seuraa Arttu Wiskari (9.11.), seuraavaksi vuorossa on Reino Nordin (16.11.) ja marraskuun päättävät Pikku G (22.11.) sekä Cledos (30.11.)

Nyt julkaistusta ohjelmistosta riittää yksi nimi vielä joulukuunkin puolelle, kun räppäri Spekti saapuu Dominoon joulukuun 14. päivä.

Dominon livekeikkojen lippujen hinnat vaihtelevat lippu.fi:ssä 11–16,50 e.