Eura Eventsin kevät käynnistyy Lalliksella

Stratovarius korkkaa Lalliksen keikkakevään.

Stratovariuksen ja Lazy Bonezin ilta korkkaa Köyliön Lallintalon kevätkauden tulevana lauantaina.

Paluun Lalliksen lavoille runsaan kahdenkymmenen vuoden jälkeen tekevä Stratovarius on huippuiskussa. Bändin lämppärinä toimii Lazy Bonez, jossa vaikuttaa muun muassa Tarotista sekä Raskasta Joulua -kiertueelta tuttu Tommi ”Tuple” Salmela.

– Stratovarius on ollut yksi toivotuimpia bändejä koko Lalliksen uuden tulemisen aikana ja väkeä on odotettavissa ympäri Suomen, kertoo Eura Eventsin promoottori Tomi Virén.

Huhtikuussa 12. päivä Lallis muuttuu puolestaan hämyiseksi klubiksi, kun Köyliöön saapuu J.Karjalainen. Settilistalla saatetaan kuulla yllättävääkin tuotantoa uran aiemmilta vuosilta.

Kevään Lallis-keikat kruunaa Eppu Normaali ja Vesterinen Yhtyeineen 25.5.

– Vesterinen siirrettiin sattuneista syistä tähän iltaan ja nyt on kyllä tiedossa sellaiset bakkanaalit että oksat pois. Eput veti 90-luvulla Lallintalolla saman illan aikana kaksi keikkaa, saas nähdä miten nyt käy, virnistää Virén.

Vesterisen piti alunperin esiintyä Lalliksella samana iltana Yön kanssa, mutta tuo keikka peruutettiin Olli Lindholmin poismenon vuoksi.

Eura Eventsin kevääseen kuuluu Lallis-keikkojen lisäksi myös kirkkokonsertteja.

Neljänsuora-yhtyeen solisti Antti Ketonen on tehnyt jo jonkin aikaa omaa soolotuotantoa. Hän esiintyy Euran kirkossa äitienpäiväkonsertissa sunnuntaina 12.5.

Tiedossa on koko bändin sovitettu esiintyminen sopivaksi kirkon miljööseen.

– Kirkot ovat kiehtovia konserttipaikkoja. Aiemmin nimikaima Antti Railion kanssa näitä on tehty jo muutamia ja nyt haluttiin tuoda kokonainen bändi kirkkoon, tunnelmoi Virén.

Länsi-Suomen tilaajille myydään asiakaspalvelussa (Susivuorentie 2) tarjoushintaisia lippuja Lalliksen kevään keikoille. Lue lisää Länsi-Suomen sovelluksesta.