Eurajokelainen Heidi etsii rakkautta Bachelor Suomi -deittailuohjelmassa

28-vuotias Heidi Rauvola Eurajoelta on mukana helmikuussa MTV:lla alkavassa Bachelor Suomi -deittailuohjelmassa. Kuva: MTV

Eurajokelainen perheohjaaja Heidi Rauvola etsii rakkautta MTV:llä tiistaina 7.2. alkavassa Bachelor Suomi  -deittailuohjelmassa.

Mikko Parikan juontamassa ohjelmassa seurataan kahta poikamiestä, Sami Toiviaista ja Anton Aaltosta, jotka tapaavat ohjelmaan valittuja naisia.

Naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja he saavat valita, kumpi miehistä on kiinnostavampi. 

Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta, tai vain heitä enemmän kiinnostavalta Bachelorilta.

Mikko Parikan juontamassa ohjelmassa seurataan kahta poikamiestä, Sami Toiviaista ja Anton Aaltosta, jotka tapaavat toinen toistaan upeampia naisia. Kuva: MTV

Ohjelman tiedotteessa kerrotaan Heidistä näin: "Heidi on sydämellinen, puhelias ja avulias persoona, joka haaveilee avioliitosta ja kotiäitiydestä. Hänen unelmansa on saada olla lasten kanssa kotona välillä vapaaehtoistöitä tehden. Tällä hetkellä Heidi nauttii työstään perheohjaajana lastensuojeluyksikössä, sillä näin hän saa auttaa muita ihmisiä. Heidi tykkää lähtökohtaisesti tummista ja aktiivisista miehistä. Empaattisesta Heidistä löytyy myös räväkkä puoli."

MTV Katsomossa tiistaina 7.2. alkavassa Bachelor: Ruusun jälkeen -keskusteluohjelmassa puheenvuoro on naisilla. Ohjelmassa sanotaan, mitä jäi sanomatta ja vaaditaan selitykset katsojia askarruttaviin kysymyksiin.

Keskusteluohjelmassa selviää myös, mitä kauden aikana pudonneet naiset ajattelivat jäätyään ilman ruusua, ja mitä heille kuuluu nyt.