Hesa-äijän Tähdet tähdet -taival päättyi tuplapudotukseen: "Musta on tulossa isä ja kaikki energia sekä jännitys keskittyy seuraavaksi siihen"

Sunnuntaina kotiyleisöille esitettiin järjestyksessään kolmas jakso Tähdet tähdet -ohjelmasta. Samalla koitti myös ensimmäisen pudotuksen aika. Yleisöäänien laskemisen jälkeen kilpailun kesken joutuivat jättämään Hesa-äijä sekä Leo Stillman.

Hesa-äijä purki tuntojaan tuoreeltaan Instagram-tilillään.

– Kiitos kaikille ihan tuhottomasti! Tuli niin paljon viestejä, etten ehdi tänään (sunnuntaina) niihin kaikkiin vastaamaan.

– Harmittaa, tottakai. Olisi ollut kiva jatkaa. Tää oli hauska juttu ja nautin, kun pääsin joka viikko heittäytymään ja hulluttelemaan.

Seuraavat isot elämän askelmerkit olivat miehellä myös jo hyvin selvillä.

– Mun elämässä tapahtuu nyt niin isoja juttuja. Musta tulee isä – kaikki energia ja jännitys on nyt siinä ja keskityn siihen. Harmittaa, että tipuin, mutta luvassa on isompia juttuja niin ei harmita niin paljon, hän tiivisti tuntemuksiaan.

Kuva: Vilma Töyräs / Nelonen

Nelosen Tähdet tähdet -ohjelma on kerännyt sunnuntai-illoissa kovia katselumääriä: viime viikolla ohjelma oli lähes miljoonan tavoittavuusluvullaan viikon toiseksi katsotuin ohjelma heti Ylen uutislähetyksen jälkeen.

Ohjelmassa artistit heittäytyvät mukavuusalueensa ulkopuolelle kisailemalla erilaisissa musiikkigenreissä. Nyt läpilaulettuina ovat jo hiphop, hard rock sekä 80-luvun ikonisimmat pophitit.

Lisää aiheesta

Juoksumatto oli tehdä Hesa-äijälle Tähdet tähdet -ohjelman avausjaksossa tepposet: "Jännitysmomenttia, et kaatuuks se vai ei!"

Hesa-äijä on mukana Nelosen uudella Tähdet, tähdet -kaudella

HesaÄijän uutuusbiisissä on vaikutteita vuoden 1972 Syksyn sävel -voittajakappaleestea