Hyvä säpinä jatkuu taas Joki-Pubissa

Joki-Pub on nyt perheyritys, jota pyörittävät isä Erkki Kemppainen ja poika Toni Kemppainen. Kuva: Elina Helkelä

Joki-Pub Lapin keskustassa on saanut uudet yrittäjät.

”Jokkiksesta” voisi nyt käytää hyvällä syyllä nimitystä perheyritys, sillä toimintaa pyörittävät isä Erkki Kemppainen sekä poika Toni Kemppainen. Tiskin takana häärii myös Erkin vaimon tytär Noora.

– Korona tuli oikeastaan meidän kannaltamme hyvään kohtaan, koska ehdimme tehdä pubissa pientä pintaremonttia, maaliskuusta asti paikkaa vuokrannut Erkki kertoo.

Mies on pitänyt pubeja jo 1990-luvulla muun muassa Raumalla, Porissa ja Kokemäellä. Joki-Pubin toimintaa jatkamaan hänet sai ”hulluus ja uteliaisuus”.

Toni Kemppaisella ei sitä vastoin ole aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta.

– Mitä nyt asiakkaana tiskin toisella puolella olen ollut, hän nauraa.

Lappilaiset olivat ilmeisesti innokkaasti odottaneet perinteisen kyläpubin avaamista, sillä heti avajaispäivänä 1. kesäkuuta ”väki tuli isosti takaisin”.

– Oli tosi kiva nähdä, että paikalle saapui taas myös vanhoja tuttuja kasvoja vuosien takaa. Haluamme olla kyläläisten oma olohuone, jonne on mukava tulla. Olemmekin saaneet asiakkailta 98-prosenttisesti positiivista palautetta, Erkki Kemppainen toteaa.

Joki-Pub järjestää perjantaina 31.7. ja lauantaina 1.8. omat Löylypäivät. Sitä varten terassiakin on laajennettu, jotta esiintyjille saadaan kunnon lava.

– Tapahtuma pidetään pienemmässä muodossa kuin aiemmin, mutta joka tapauksessa tiedossa on hyvää säpinää, Toni Kemppainen lupaa.

Perjantaina pubin terassilla esiintyvät Sneaky Sneakers ja DJ Gravitation.
Lauantaina lauteille nousevat Make Kallio ja Kehä.

– Lipunmyynti on ollut ennakkoon vilkasta, mutta jätämme lippuja silti ovellekin vielä myyntiin, Toni Kemppainen lupaa.

Löylypäivät Joki-Pubissa 31.–1.8. Tarkemmat tiedot pubin Facebook-sivulta.

Liike-elämässä tapahtuu -juttusarjassa kerromme Rauman seudun yritysten kuulumisia.