Jari Torkin suunnittelema Toke-pizza tulee myyntiin maanantaina

Jari Torkki pääsi valmistamaan ihkaensimmäisen Toke-pizzan yhdessä Deniss Kebab & Pizzan omistajan Mehmet Cetinin kanssa.

Lukko-legenda Jari Torkki on laajentanut repertuaariaan ammattimaisen pizzakeittiön puolelle, sillä miehen suunnittelema nimikkopizza löytyy Deniss-kebabin listalta ensi maanantaista alkaen.

Toke-pizzan hinta mukailee miehen jäädytettyä pelinumeroa. 13 euron hintaisesta pizzasta lahjoitetaan kolme euroa Lukon juniorikiekkoilulle. Luku 13 toistuu myös pizzan lanseerauspäivässä, joka on 13.5.

Entäpä sitten pizzan täytteet?

Metsästystä harrastava Torkki halusi saada täytteeksi jotain ainutlaatuista ja luomua suoraan Suomen luonnosta. Saatavuuden ehdoilla aidossa Toke-pizzassa on täytteinä peuran jauhelihaa, kananmunaa, katkarapuja ja salamia. Mikäli peuraa ei ole saatavilla, korvataan se Token toisella suosikkitäytteellä, tonnikalalla.

Pari muutakin kiekkoon liittyvää koukkua nimikkopizzaan on leivottu. Sen ostaja saa kaupanpäällisenä Torkin nimmaroiman Lukko-tarran ja halutessaan pizzan voi tilata ilmaisella kuljetuksella ensi kauden alusta alkaen harjoitusjäähallille.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Rauma on jo pullollaan pizzerioita: "Kaikki yritykset eivät voi voida hyvin"