Jouluilo-keräys tuo jälleen iloa vähävaraisille lapsiperheille

Rauman Nuorkauppakamari ry:n yhteistyökumppanina Jouluilo-keräyksessä on perhekeskus Etelätuuli/Satakunnan hyvinvointialue. Kuva: Mel Poole / Unsplash

Rauman Nuorkauppakamari ry:n ja Rauman kaupungin yhteistyönä järjestämä Jouluilo-keräys siiryy nyt hyvinvointialueen myötä perhekeskus Etelätuulen vastuulle.

Jatkossa siis Rauman Nuorkauppakamarin yhteistyökumppanina on perhekeskus Etelätuuli.

Toiminta säilyy kuitenkin ennallaan, ja edelleen raumalaisilla vähävaraisilla perheillä on mahdollisuus toivoa joululahjaa alle 18-vuotiaille lapsilleen.

Lapsi, nuori tai vanhempi voi nyt käydä toivomassa lahjaa täyttämällä Satakunnan hyvinvointialueen nettisivuilta osoitteesta satakunnanhyvinvointialue.fi/jouluilo/ löytyvän lomakkeen.

Lomakkeen täyttää ensisijaisesti lapsen huoltaja. Huoltajan kanssa sopien lomakkeen voi täyttää myös muu perhettä lähellä oleva taho tai perheen apuna toimiva ammattilainen.

Alle 18-vuotias, toisen asteen opiskelija voi kriteerien täyttyessä toivoa lahjaa myös itselleen.

Lahjojen saajien tulee olla raumalaisia, alle 18-vuotiaita lapsia tai nuoria. Lahjojen toivojien tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Ilmoittautumisia lahjan saajiksi otetaan vastaan keskiviikkoon 5. joulukuuta kello 12 saakka, jonka jälkeen linkki sulkeutuu.

Lahjoituksia Jouluilo-keräykseen voi tehdä entiseen tapaan Rauman Prismassa (Porintie 4) 1.–10. joulukuuta. Nuorkauppakamarin jäsenet päivystävät keräyspisteellä vastaanottamassa lahjoja ja heiltä voi myös kysyä vinkkejä ja neuvoja keräykseen liittyen.

Keräys järjestetään samaan aikaan myös Eurajoella Eurajoen Portilla ja Luvilla Luvian S-Marketissa.

Lisätietoja Jouluilo-keräyksestä: www.raumanilo.fi/rauma. Lahjatoiveet: https://satakunnanhyvinvointialue.fi/jouluilo/. Facebook: Jouluilo, IG: raumanjouluilo