Kai Liukolle tuli lentävä lähtö Kovastakynnestä Tyksiin – helikopterikyyti pelasti raumalaismiehen hengen: "Enpä olisi uskonut, että tällaista tavallista pulliaista haetaan helikopterilla"

Rengasfirman yrittäjänä toimiva Kai Liukko kuvattiin sanomalehti Länsi-Suomeen kolme vuotta sitten häntä riivanneesta ”lihansyöjäbakteerista” kertoneeseen juttuun. Hengenlähtö oli lähellä silloinkin, mutta niin vain mies selvisi. Viime viikonloppuna vuorossa oli aivoinfarkti, jonka mies sai saaressa saunareissulla ollessaan. – Lääkäri arveli, että urheilutaustasta on ollut hyötyä, että sydän on kestänyt, SM-tasollakin aikanaan paininut Liukko toteaa. Arkistokuva: Esa Urhonen

Kun Tyksin potilaspedissä makaavaa Kai Liukkoa pyytää puhelimessa kertaamaan viime viikonlopun tapahtumia, hän kyllä suostuu – joskin pienellä varauksella. "Voin mä kertoa siitä siinä määrin, mitä muistan. Ihan tarkkoja ei muistikuvat ole, Liukko tokaisee. Se on epäilemättä ymmärrettävää. Liukko sai nimittäin myöhään lauantai-iltana aivoinfarktin.