Lähetä sinikeltainen tsemppikuva: Lukko pudotti Tapparankin, finaalissa vastaan TPS

Lukon lippu kaupungintalon tornissa. Kuva: Juha Sinisalo

Rauma elää sinikeltaista kevättä. Kiekkoliigan runkosarjan voittanut Lukko pudotti puolivälierissä Ilveksen. Välierissä kaatui Tappara voitoin 3-1.  Samalla varmistui SM-mitali.

Loppuotteluissa Lukolla on kotietu. Vastaan tulee Turun Palloseura. Ensimmäiset ottelut pelataan Raumalla perjantaina ja lauantaina.

Sinikeltaisia värejä liehuu yritysten lipputangoissa, ja Lukon liput on nostettu myös Rauman kaupungintalon ja vanhan raatihuoneen torneihin jääkiekon pudotuspelien ajaksi. Lisäksi kaupungintalon torni valaistaan ilta-aikana teemavärein.

Vappuajelulle lähössä. Taistele lukko, taistele!! Rony pukeutui vapun naamiaskisoihin Eetu-kettuna. Terveisiä Saksasta🇩🇪!  Our fingers are crossed #JokaPäivä. We loved to watch your games #Lukko during living in Rauma from 2016 to 2020. You have got the sisu and team spirit to become the Finnish Icehockey Champion 2021. Taistele Lukko! Rauman Seudun Työnhakijoilta löytyy sivuilta hyvä tsemppi video Lukolle! Tässä kuvakaappaus tekemästämme videosta, jonka tosiaan löytää RST ry:n somekanavilta. Fanikatsomo valmiina💙💛 Edellinen mestariporukka.  	 Sinikeltaisena myös Espanjassa Risto 11 v. ja sinikeltainen kevät. Gyl ny o meiä aik jo Orvokit kannustaa myös

Pudotuspelikevät myös kuuluu Rauman katukuvassa, sillä Rauman kaupunki soittaa vanhan kaupungintalon tornista Lukon The Final Countdown -maalilaulun niinä ottelupäivinä, kun Lukko voittaa.

Finaalipaikan ratkettua kaupungintalolla maalilaulun ja myös perinteisen voittolaulun Nämäp poikki o vast veti komeasti Rauman Poikasoittokunta:

Europe-yhtyeen The Final Countdown on soinut Rauman Lukon maalilauluna vuodesta 1986 alkaen. Tässä Europe esittää superhittinsä Kivikylän Areenassa:

Myös Länsi-Suomi ja kaupunkilehti Raumalainen kokoavat pudotuspelikevään kuvatunnelmia! Lähetä oma sinikeltainen kuva alla olevan lomakkeen kautta.

Lukon kampanjassa seura on haastanut kannattajansa kirjoittamaan Sinikeltaista tarinaa: pukeutumaan sinikeltaiseen, nostamalla Lukko-lipun salkoon, koristelemalla pihapuun seuran väreihin, teippaamalla suosikki pelaajan kuva ikkunaan, lainaamalla lemmikille Lukko-huivia tai jotain muuta, mihin mielikuvitus vain taipuu.

Pyhärannan Kukolassa kaunnustetaan Lukko voittoon! #sinikeltainentarina Mahtavaa laittaa talon päätykolmioon Lukon lippu kun ei hallille pääse kannustamaan. Tsemppiä ja menestystä Rauman Lukko!!! Tsemppiä Rauman Lukko! Pihalla kävi lukkotintti! Lukko  ja Dash aina mielessä ! Suomenlapinkoira Soma huutaa Lukon voittoon! Kiukaislainen englanninspringerspanieli Pulu kannustaa myös Lukkoa💙💛 Onnea ja menestystä Rauman Lukolle! Tässä sitä on joukkue! Tsemppiä Eurajoelta! Sinikeltainen toteemi Toke tunnelmassa mukana! Pyhärannan Kukolassa kannustetaan Lukko voittoon. Täällä Misissä jännitetään kuinka Lukon käy. Lukkoo, Raumaa, LUkkoo... Tuure toivottaa voittoisaa illanjatkoa! Mitä mä sanoin! Mammutti Mattilantiellä Eurajoella. Kummipojalle neulotut. Orvokitkin kannustavat!

Omasta sinikeltaisesta toteutuksestaan voi jakaa kuvan Instagramissa aihetunnisteella #SinikeltainenTarina, jolla näkee myös muiden kannattajien tempauksia. Samalla voi voittaa Lukko-aiheisia etuja ja palkintoja, sillä eniten tykkäyksiä keränneet kuvat palkitaan.