Kauttuan Ruukinpuiston "veden, tulen ja valon juhla" on komea lopetus kesäkaudelle

Suvi Teräsniska esiintyy Kauttuan Ruukinpuiston Venetsialaisissa 28.8.

Elokuun viimeisenä lauantaina Euran Kauttuan Ruukinpuistossa vietetään iloista kesän päättäjäisjuhlaa, Venetsialaisia. 

Tapahtuman liput tulivat myyntiin viime viikolla. 

– Olemme varmoja siitä, että tapahtuma voidaan järjestää, minkä vuoksi meillä on nyt täysi höyry päällä, Tomi Viren Eura eventsistä kertoo. 

Elokuun 28. päivä järjestettäviä Ruukinpuiston Venetsialaisia on mahdollista aloittaa Valjastallin vintille rakentuvassa Ruukin VIP-tilassa, jonne katetaan buffetpöytä. Uniikissa miljöössä on tarjolla myös VIP-ohjelmaa.

Viren huomauttaa, että Kauttuan Ruukinpuiston rakennukset pääsevät nyt laajemmin yleisön käyttöön, kun kiinteistöt siirtyivät uusille omistajille. 

– Tapahtuma-alueelle rakentuu useita ruokaa ja juomaa tarjoilevia mielenkiintoisia ja erikoisia paikkoja. Esimerkiksi ratastalliin tulee ravintolakojuja ja viljamakasiiniin viinin ystävien tunnelmallinen kohtaamispaikka, Ruukin viinibaari, Viren luettelee.

Illan aikana lavalla nähdään supersuosittu ja odotettu Suvi Teräsniska ja paluun keikkalavoille tekevä kaikkien tuntema Mamba. Talliravintolassa vietetään jatkoja, jossa esiintyy legendaarinen Pelle Miljoona.

Myös keikkalavoille paluun tekevä Mamba esiintyy Ruukinpuistossa.

Ruukinpuistossa tuikkivat illan hämärtyessä lyhdyt ja kynttilät, ja illan huipennukseksi on suunnitteilla näyttävä ilotulitus.

– Järjestämme Venetsialaisiin kuljetuksia ainakin Turusta, Tampereelta, Raumalta ja Porista.

Venetsialaisten tapahtumaliput ovat nyt myynnissä Ticketmasterilla ja paikallisesti K-Market Visolla Eurassa. VIP-liput varataan suoraan tapahtumajärjestäjältä: info@euraevents.fi.