Kenestä tulee Syvärauman frisbeegolf-mestari?

Aapo Linnala (vas.) odottaa jo frisbeegolf-kilpailua. Hän käy säännöllisesti golfaamassa sekä Saharannassa että Pohjoiskehän frisbeegolfradalla. Kilpailun ilmoittautumisia vastaan ottava Aapo Frimodig pelaa itsekin ja on aikoinaan osallistunut kilpailuihin.
Aapo Linnala (vas.) odottaa jo frisbeegolf-kilpailua. Hän käy säännöllisesti golfaamassa sekä Saharannassa että Pohjoiskehän frisbeegolfradalla. Kilpailun ilmoittautumisia vastaan ottava Aapo Frimodig pelaa itsekin ja on aikoinaan osallistunut kilpailuihin. Kuva: Juha Sinisalo

Syväraumalaiset Matti Kokkala ja Timo Frimodig mahdollistivat omalla toiminnallaan sen, että jo hieman huonoon kuntoon päässyt Saharannan frisbeegolf-rata saatiin Nuorten työpajan avustuksella taas kuntoon.

Nyt Kokkala ja Frimodig ovat ideoineet Syvärauman frisbeegolf-mestaruuskilpailun, joka on tarkoitettu kaikille 26200-postinumeroalueella asuville 8–13 -vuotiaille lapsille.

– Syväraumassa on aina ollut hyvä yhteishenki, mitä jatkossakin haluamme vaalia. On mukavaa osoittaa lapsille, että he voivat itseohjautuvasti keksiä kivaa tekemistä, ja kun jotain välineitä on, niin niitä myös käytettäisiin ja pidettäisiin huolta niiden kunnosta, Frimodig toteaa.

Syvärauman frisbeemestaruuskilpailut pidetään tiistaina 23.8. kello 16 alkaen Saharannan muokatulla frisbeeradalla, johon kuuluu 4–5 koria.

Luokkia on kaksi: 8–10-vuotiaat sekä 11–13 vuotiaat. Pelaajat käyttävät omia kiekkojaan ja heittävät 2–3 kierrosta. Molemmissa sarjoissa kilpailee enintään 20 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

– Kilpailuun on ilmoittautunut nyt vajaa 10 osallistujaa, joten hyvin mahtuu vielä mukaan. Meillä on kivoja palkintojakin sekä mehutarjoilu, joten nyt kannattaa osallistua, kannustaa ilmoittautumisia vastaan ottava Aapo Frimodig.

Syvärauman mestaruuskilpailut ti 23.8. klo 16 Saharannassa (Purjehtijankatu 26) 26200-postinumeroalueella asuville 8–13-vuotiaille lapsille. Ilmoittaudu: syviksenmestaruus@gmail.com. Ei osanottomaksua!