Kesävilinä on alkanut Rauman keskustassa

Rakastunut Raumaan -yhteisön tarjoama shoppailusunnuntai pidetään 3.7. jolloin putiikit, kahvilat ja ravintolat ovat avoinna kello 15 -18.
Rakastunut Raumaan -yhteisön tarjoama shoppailusunnuntai pidetään 3.7. jolloin putiikit, kahvilat ja ravintolat ovat avoinna kello 15 -18. Kuva: Juha Sinisalo

Rauman keskustan kesä on alkanut vilkkaana, ja kaduilla ja yrityksissä nähtiin jo kesäkuun alusta alkaen selvä matkailija- ja asiakasmäärien kasvu.

Sunnuntaina 3.7. Raumalle saapuu iso risteilyalus M/S Artania, jonka kunniaksi Rakastunut Raumaan -yhteisö tarjoaa kaikille yhteisen shoppailusunnuntain keskustan liikkeissä, ravintoloissa ja kahviloissa poikkeukselliseen aikaan: kello 15–18.

Tempauksella pyritään tarjoamaan ulkomaisille risteilyvieraille, kaupungissa oleville muille matkailijoille sekä paikkakuntalaisille asiakkaille mahdollisuus poiketa asioimassa ja virkistäytymässä Rauman keskustassa myös tavallisesta poikkeavaan aikaan viikonloppuna.

Shoppailusunnuntaina 3.7. kello 15–18 auki olevista yrityksistä on tehty kartta risteilyvieraille ja Rakastunut Raumaan -kotisivuille.

Sunnuntain ohjelmaa täydentää myös kesän ensimmäinen sunnuntaikirppis Rauman kauppatorilla kello 12–16. Sunnuntaikirppiksiä järjestetään joka sunnuntai 7.8. asti, ja niissä on mahdollisuus myydä tavaroita myös auton peräkontista perinteisten myyntipöytien lisäksi.

Rakastunut Raumaan -yhteisö järjestää iltatoreja Rauman kauppatorilla tiistaista 5.7. aina elokuun alkuun asti.

Iltatoripäivät ovat tiistai ja torstai kello 16–20, mutta poikkeuksen tähän tuo Pitsiviikko, jolloin iltatorimyyntiä on kauppatorilla joka päivä maanantaista torstaihin.

Ohjelmallisia iltatoreja on kesän aikana useita. Torilavalla nähdään muiden muassa bändejä, karaokea, yhteislaulua, lastenohjelmaa sekä kesän kruununa Pitsimissien esittäytyminen Pitsiviikon tiistain iltatorilla. Iltatorien tarkempi ohjelma ja siihen tulevat mahdolliset muutokset löytyvät Rakastunut Raumaan -sivuilta.

Iltatorien ja sunnuntaikirppisten myyntipaikat ovat kaikille avoimia. Paikkamaksu on 5 euroa, sisältäen torin myyntipöydän. Omasta pöydästä ei tule alennusta, vaan hinnoittelu perustuu myyntipaikkaan. Lisätila ensimmäisen myyntipöydän viereen maksaa 3 euroa.

Lisätietoja: https://rakastunutraumaan.fi/tapahtumat-ja-viihde/tapahtumakalenteri