Kiinnostaako teatterin maailma? Raumalainen Teatteriyhdistys Fake ry toivottaa uudet tulokkaat tervetulleiksi yhdistykseen

Teatteriyhdistys Faken puheenjohtaja Lauri Ketonen ja tuottaja Jenna Karhula ottavat mielellään uutta väkeä mukaan yhdistykseen. – Kaikenikäiset ja erilaisin taidoin varustetut ihmiset ovat tervetulleita. Kuva: Elina Helkelä

Kulttuurikuppila Brummissa Katri Helena -musikaalikonsertin eilen pitänyt Teatteriyhdistys Fake kaipaa vahvistusta riveihinsä.

Niinpä yhdistys aikookin järjestää loka–marraskuussa koetilaisuuden, johon ”kaikenlaiset” ihmiset voivat tulla näyttämään esiintymistaitojaan.

– Korostamme, että mukaan haluavien ei suinkaan tarvitse olla huippulaulajia tai muuten kokeneita esiintyjiä. Näyttelemisestä ja laulamisesta kiinnostuneiden ihmisten lisäksi tarvitsemme joukkoomme kaiken ikäisiä nikkarointi- ja ompelutaitoisia sekä tekniikan, valaistuksen ja äänentoiston osaajia, tuottaja Jenna Karhula luettelee.

– Niin, ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi sellaisetkin harrastajat, jotka tekevät mielellään roudaushommia, yhdistyksen puheenjohtaja Lauri Ketonen hymyilee.

Karhula vinkkaa, että teatteriyhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet voivat toki jo vaikka heti ottaa yhteyttä sähköpostitse.

– Emme varsinaisesti etsi nyt ihmisiä mihinkään tiettyy produktioon, vaan ihan yleisesti.

– Esitämme nuorten kanssa elokuussa Brummissa musikaalia Take a Train to Rauma, jota kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan, mikäli toimintamme kiinnostaa. Samalla meitä voi nykäistä hihasta, jos tuntuu siltä, että homma sopisi itselle.

Kuten sanottu, tarvitsemme kaikenlaista osaamista, sillä meillä on muutakin tuotantoa tulossa kuin musikaalit, Ketonen huomauttaa.

Teatteriyhdistys Fake ry perustettiin kolmisen vuotta sitten kesällä Badding-musikaalia varten, koska ”yhdistyksen on helpompi saada avustuksia toimintaansa”.

Karhulan ja Ketosen lisäksi perustajajäseniin kuului Miira Norrgård. Aluksi yhdistyksen muodostivat lähinnä Badding-musikaalin työryhmän jäsenet, mutta myöhemmin siihen on liittynyt mukaan nuoria aikuisia improryhmäläisiä sekä eri produktioissa mukana olleita esiintyjiä.

Tutustu yhdistykseen: Teatteriyhdistys Fake Facebookissa, Vimeossa ja YouTubessa.

Lisää aiheesta

Katri Helena -musikaali muuttui konsertiksi – esitystä voi seurata myös kotisohvalta

Vain tilaajille Teatteriyhdistys Faken nuorisoteatteriesityksessä liikutaan tanssin askelin ympäri historian hullujen vuosien

Fake etsii nuoria näyttämölle – "Toivottavasti Fame-musikaali luo imua tähänkin projektiin"